Kraljevsku obitelj iznenadila sretna vijest: Britanska princeza je trudna, zna se i kad bi trebala roditi

Ova beba bit će 11. u redu za prijestolje.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza Beatrice trudna je s drugim djetetom, objavila je Buckinghamska palača.

Unuka pokojne kraljice (36) i njen suprug Edoardo Mapelli Mozzi (40) spremaju se dočekati prinovu u početkom sljedećeg proljeća.

Bračni par već ima trogodišnju kćerkicu Siennu, a Mapelli Mozzi ima osmogodišnjeg sina Wolfieja, čije je pravo ime Christopher Woolf, iz prethodne veze s arhitekticom Darom Huang.

'Njezino kraljevsko visočanstvo princeza Beatrice i gospodin Edoardo Mapelli Mozzi s velikim su zadovoljstvom objavili da očekuju svoje drugo zajedničko dijete početkom proljeća. Bit će to brat ili sestra za Wolfieja, starog osam godina, i Siennu, staru tri godine', stoji u priopćenju kraljevske palače.

'Njegovo Veličanstvo Kralj je obaviješten i obje su obitelji oduševljene viješću', dodaje se.

Profimedia 

Podijeljene su dvije nove obiteljske fotografije kako bi se obilježila objava, a jedna prikazuje plavokosu Siennu s leđa na selu, dok za ruku drži oca i starijeg polubrata.

Na drugoj slici, presretna Beatrice, u crnoj jakni, smiješi se u kameru dok grli svog supruga.

Profimedia 

Ova beba bit će 11. u redu za prijestolje, iza starije sestre Sienne i majke Beatrice. Beatriceina sestra, princeza Eugenie, nakon rođenja ove bebe past će na 12. mjesto.

Beatrice i Edo, koji nisu članovi kraljevske obitelji, u braku su četiri godine. Vjenčali su se 2020. u Kraljevskoj kapelici Svih Svetih u Royal Lodgeu u Windsor Great Parku.