'Žene su ga obožavale': Josipa Lisac progovorila o svojoj najvećoj ljubavi i otkrila u kakvom je odnosu sa sestrom

Dotaknula se svoje najveće ljubavi, Karla Metikoša, za kojeg je rekla da joj je bio najbolji prijatelj.

youtube/screenshot

Pjevačica Josipa Lisac gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'Nedjeljom u 2'. Tema emisije bila je ljubav. Na početku je istaknula kako se o ljubavi ne priča.

'Ljude prestraši što reći o ljubavi. Najljepše je kad ljubav možeš pokazati djelima, kao i sve u životu. Ljubav je poštovanje i sloboda. Treba je njegovati i raditi na ljubavi', rekla je.

Dodala je kako su joj u djetinjstvu riječima izražavali ljubav.

'U mojoj obitelji bilo je ljubavi. Ipak, to je starija jedna generacija, tako da su možda bili drugačiji odnosi. Danas je moja sestra meni najbolja prijateljica. Tako smo razvijale našu ljubav i odnos. Nema svađa i nema ružnih riječi. Lijepo je kad imaš tu podlogu u obitelji, ali nije sve baš tako. Ima drugačijih podloga koje mi kasnije u ovakvom drugačijem okruženju možemo primijetiti', poručila je.

Saša Šekoranja 

Dotaknula se i svoje najveće ljubavi, Karla Metikoša, za kojeg je rekla da joj je bio najbolji prijatelj.

'On je fantastična osoba. Izuzetno je emotivan, dobar čovjek i hrabar. Nikada nije imao nikakve konflikte, sve je bilo s razumom. Bio je gentleman. Nikad nisam čula neku riječ protiv žena... I danas se sjećam tog pogleda. Pogledali smo se i sve je bilo rečeno. Puno puta sam kroz život doživjela da ako je bio nekakav trenutak, on bi samo mene pogledao i ja sam znala o čemu se radi. Sve je bilo famozno rješavano. Kroz ljubav dobila sam smisao postojanja. Karlo mi je poklonio predivne pjesme. Glazba je moj smisao postojanja. Ja sam voljela glazbu i nisam ništa drugo mogla biti', objasnila je.

Instagram 

Pjevačica smatra kako je ljubav u odsutnosti najjača.

'Ne moramo se vidjeti, dodirnuti, ali možemo se osjećati. To je snaga i sila ogromna. Ljubav je sila i ona ostaje. Karlo Metikoš je bio gospodin koji je imao veliku dozu "zafrkantnosti". Bio je na svoj način šarmantan. Treba uzeti u obzir da je s 21 godinu postao zvijezda. Vratio se s hitom iz Francuske, žene su ga obožavale, a i on je njih obožavao', zaključila je.