Otkrivena jeziva tajna: Dva mjeseca je držala leš svog sina u susjednoj sobi, njena smrt šokirala je svijet

Prema memoarima Lise Marie Presley, koje je dovršila njena kći Riley Keough, tijelo njezina sina Benjamina Keougha (27) bilo je kod kuće dva mjeseca prije nego što je organiziran sprovod.

4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lisa Marie Presley držala je mrtvog sina na suhom ledu dva mjeseca prije nego što je konačno organizirala njegov sprovod, piše u memoarima.

Profimedia 

Presley, jedino dijete kralja rock’n’rolla Elvisa i Priscille Presley, zadržala je svog 27-godišnjeg sina, Benjamina Keougha, kod kuće umjesto da njegovo tijelo drži u mrtvačnici nakon što si je oduzeo život 2020. godine.

To joj je omogućila činjenica da u Kaliforniji ne postoje zakoni koji određuju kada se tijelo treba pokopati.

'Bilo je jako važno da moja mama ima dovoljno vremena da se oprosti od njega, na isti način kao što je to učinila sa svojim tatom', pojasnila je Keogh.

Profimedia 

'I ja bih otišla do njega i sjedila tamo s njim', dodala je.

'Mislim da bi bilo koga drugog preplašilo do smrti da im je mrtav sin tamo. Ali ne i mene', otkrila je Presley.

U memoarima se prisjeća kako su ona i Riley odlučile napraviti tetovaže po uzoru na onu koju je imao Benjamin, i to u trenutku dok je njegovo tijelo ležalo u susjednoj sobi na ledu.

Profimedia 

'Lisa Marie Presley je upravo zamolila tog jadnog čovjeka da pogleda tijelo njenog mrtvog sina. Moj život je bio ekstremno apsurdan, a taj trenutak se nalazi u top pet najbizarnijih', napisala je Keogh.

Lisa Marie Presley, jedina kći legendarnog glazbenika Elvisa Presleya, iznenada je umrla prošle godine u 55. godini, a njezina majka Priscilla tada je rekla da je umrla nekoliko sati nakon što je hospitalizirana zbog srčanog zastoja.