Ovih dana obilježila se prva godišnjica smrti Lise Marie Presley, jedine kćeri legendarnog kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja i njegove Priscille Presley. Dva dana prije smrti Lisa je bila je na dodjeli Zlatnih globusa. U početku se govorilo da je preminula zbog srčanog zastoja, ali mrtvozornik je u izvješću naveo kako je pravi razlog smrti opstrukcija tankog crijeva. 

Lisa Marie Presley je do kraja života bila bliska s prvim suprugom Dannyjem Keoughom
Profimedia 

Lisa Marie je cijeli život bila pod povećalom javnosti pa ne čudi ni da su njezini ljubavni odnosi tijekom godina privlačili puno pažnje. Iako je u više navrata izgovarala 'sudbonosno da', javnost se najviše šokirala kada je 20 dana nakon razvoda od prvog muža, uplovila u bračnu luku s kraljem popa, Michaelom Jacksonom. Bilo je to 1994., a poznali su se još 1975. kada je imala 7 godina. Počeli su se družiti 1992. i Jackson je ubrzo postao iznimno vezan uz Lisu.

Michael Jackson je navodno lažirao svoju smrt
Profimedia 

Ona mu je bila velika emotivna podrška i pomogla mu je s njegovom ovisnošću o tabletama. Brinula se o njegovu zdravstvenu stanju, a onima koji su ih poznavali brzo je postalo jasno kako se zapravo radilo o nezdravom odnosu temeljenom na prijateljstvu. Lisa Marie bila je opčinjena Michaelom, nije htjela biti sama pa se zato udala za njega, a osim toga, htjela ga je spasiti od samog sebe.

Michael Jackson
Profimedia 

Na današnji dan 1996. Lisa je podnijela zahtjev za razvodom od kralja popa. Njihova ljubav nije prestala ni nakon razvoda.

Par je kao razlog razvoda navodno naveo činjenicu da Lisa Marie nije željela više djece, budući da je već imala dvoje s prethodnim suprugom Dannyjem Keoughom, a Michael je, s druge strane, želio djecu što prije. Unatoč burnom razvodu, ostali su dobri prijatelji, a godinu dana nakon njegove smrti, Lisa Marie se u showu Oprah Winfrey prisjetila posljednjeg puta kada je s njim razgovarala. Bilo je to četiri godine prije nego je preminuo. Otkrila je da je da taj njihov razgovor nije prošao u pozitivnom tonu.

Lisa Marie Presley bila je u kratkom braku s Michaelom Jacksonom
Story 

'Bila sam tako udaljena od njega i on je to osjetio i čuo. Bila sam jako distancirana. Pitao me, odnosno htio mi je reći da sam u pravu u vezi s mnogo ljudi oko njega', ispričala je, a onda otkrila da ju je pitao jedno od najtežih pitanja koje je ikada čula.

'Pitao je volim li ga još uvijek', rekla je. Kaže da mu nije mogla lagati.

Lisa Marie Presley bila je opčinjena Michaelom Jacksonom
Story 

'Rekla sam mu da sam ravnodušna, a njemu se riječ nije svidjela. Michael je tada otkrio da je zabrinut za svoj život. I zabrinut za svoju ostavštinu', priznala je. Prisjetila se i dana kada je Michael umro. Objasnila je da se toga tragičnog dana osjećala jako čudno i da je bila jako emotivna. 'Ne znam zašto. Ali to je bio najčudniji dan u mom životu', ispričala je.

Dok su bili u braku, šuškalo se kako je to sve samo obmana za javnost. Onda je Jacksonov bivši zaposlenik otkrio da je pjevač znao poprskati parfemom donje rublje Lise Marie i bacio bi ga na pod spavaće sobe kako bi izgledalo kao da su imali spolni odnos. 

Lisa Marie Presley dala je posljednji intervju dva dana prije smrti
Profimedia 

Jacksonov bivši čistač sobe Adrian McManus tvrdio je da je zvijezda čak išla toliko daleko da je kraj kreveta postavila slomljene čaše da ispadne kao da je noć protekla u vrelu strasti. noć divlje strasti.

Michael Jackson preminuo je 2009.
Profimedia 

'Sve je izgledalo tako namješteno, jer se to nikada prije nije dogodilo. Naravno, bilo je bačenih gaća, košulja i hlača, ali tamo nikada nije bilo ničega što je pripadalo ženama. Mislio sam da me pokušava natjerati da pomislim da se nešto događa između njega i nje. Znao sam da se zabavljaju, ali pokušavao me natjerati da vjerujem da su seksualno bliski. Uvijek sam sumnjao', ispričao je McManus.

Više fotografija Michaela pogledajte u galeriji:

Profimedia Michael Jackson