'Najslađa ekipa': Helena Livaković podijelila rijetku fotografiju sa sinčićem Joakimom, svi joj poručuju isto

Uživaju u roditeljstvu.

Instagram

Helena Livaković slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a na društvenim mrežama ne skriva koliko uživa u majčinskoj ulozi. Ona i suprug Dominik, vratar hrvatske nogometne reprezentacije, u siječnu su postali roditelji sinčića Joakima. Lijepa Zagrepčanka rodila je u Petrovoj bolnici, a vijest o rođenju djeteta iznenadila javnost jer su trudnoću jako uspješno skrivali.

Sada se na Instagramu pohvalila fotografijom na kojom pozira s devetomjesečnim sinom i njihovim voljenim kućnim ljubimcem, psićem Cruzom.

'Moja ekipa', napisala je kratko.

 'Predivni ste', 'Slatko', 'Predivne fotke','Najslađa ekipa', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja ispod objave.

Inače, Helena i Dominik vjenčali su se 2022. godine u crkvi Svete Stošije u Zadru, nakon pet godina veze. Slavlje se nastavilo u Falkensteiner resortu 'Punta skala' u Petrčanima. Helena je na društvenim mrežama nekoliko puta pokazala koliko je Dominik brižan otac, a on je i sam ranije otkrio da ga je ova uloga promijenila.

'Sad kad sam dobio bebu vidim koliko je to blagoslov, stvarno ništa na kraju dana nije bitnije nego da je on dobro. Samo je to bitno. Neke stvari za koje sam mislio da su toliko važne i da je smak svijeta, nije', rekao je.

Instagram 

Joakima su krstili u srpnju, a za kuma su odabrali bivšeg reprezentativca, Domagoja Vidu. U istom mjesecu dječak je proslavio imendan, a Dominik je ranije otkrio kako su se odlučili za ovo posebno ime.

'Imali smo nekoliko imena oko kojima smo se dvojili. Onda smo ga samo jedan dan počeli zvati Joakim prije nego što se rodio i tako je ostalo. Neki su bili skeptični, ali to je normalno', kazao je ranije.

Više fotografija Dominika i Helene pogledajte u galeriji: