Neobičan odnos najljepše hrvatske glumice s bivšim mužem: Nakon razvoda su nerazdvojni, još se drže i za ruke

Bili su u braku 30 godina i dobili dvoje djece, a otkako su se razveli 2015. godine nastavili su se zajedno pojavljivati u javnosti i podržavati jedno drugo.

Robert Gašpert

Jedna od omiljenih hrvatskih glumica, Sanja Vejnović (63), koja će uskoro proslaviti 50 godina karijere, gaji i veliku strast prema kulinarstvu, koju je pretočila u dvije kuharice. Prije tri godine objavila je kuharicu 'Iz moje kuhinje s ljubavlju', koja je odmah postala hit i brzo se rasprodala, a sada je predstavila i kuharicu sa slatkim jelima 'Slatki život'.

Na promociji koju je u srijedu održala u jednom zagrebačkom hotelu došao ju je podržati i bivši suprug, filmski snimatelj Goran Mećava s njihovom kćeri Martom.

Pixsell/ Goran Stanzl 

Par se razveo 2015., nakon 30 godina braka, no ostali su u sjajnim odnosima. Često se zajedno pojavljuju na događajima i drže se za ruke. Osim kćeri, zajedno imaju i sina Andreja. Sanja je na promociji otkrila i kakvu tortu najčešće sprema suprugu, jer mu je favorit, kao i njoj.

'Za utjehu mi je čokolada, apsolutno na prvom mjestu. Ali onda volim napraviti jednu tortu od čokolade od dva sastojka, koja ću sad otkriti svima. Uzme se pet jaja i 150 grama tamne, fine čokolade, po mogućnosti stvarno kvalitetne i that's it', rekla je za In Magazin.

No smatra da ljubav ipak ne ide kroz želudac.

'Pa joj, to je meni tko glupa poslovica, moram priznati, kaj to znači? Onda bi svi bili zaljubljeni u sve kuharice na ovom svijetu, ne znam. Ja mislim da je prednost svakog čovjeka, i žene i muškarca, da zna dobro kuhati', istaknula je.

Robert Gašpert 

Sanja je ovom prilikom za Story otkrila i kako održava liniju, a zanimljivo je da se u mladosti češće trudila dobiti nego izgubiti koji kilogram.

'I dalje sam aktivna, možda i metabolizam. Jako mi je bio ubrzan dok sam bila mlada i strašno sam imala problema da se malo udebljam. Bila sam jako štrkljava i onda sam imala te probleme da dobijem koju kilu. Pa sam se trpala da malo dobijem koju kilu. Sada je to naravno, u jednom momentu, stalo i malo kilice dođu. Ali nisam se opterećivala, nikad nisam bila na dijeti, naprosto radom i aktivnošću to ode. Da, onda malo smanjiš slatko i onda malo pripaziš, ali da sam na dijeti to nisam nikad bila. Onda ću radije malo vježbati, hodati, voziti bicikl. Od djetinjstva sam se bavila sportom, balet sam plesala i nekako to bude u tvojoj krvi, želja za aktivnošću. Tvoje tijelo traže aktivnost i onda meni nije problem. Kad neko kaže ne da mi se vježbati... Toliko vrsta vježbi ima, ne moraš ići u teretanu, to mi je najdosadnije. Ne da mi se ići u teretanu. Ali, pusti si muziku, pleši doma. Možeš svašta odraditi uz muziku, opet si nešto za svoje mišiće napravio. Ima toliko vježbi na internetu. Evo, odluči danas da si 10 minuta radio noge, 10 minuta sutra ruke. Ja volim jogu, krenem s jogom pa nešto još dodam. Ako imam vremena radim jogu, tibetance, to traje 10 minuta. Ne želim se opustiti da se otromboljim', ispričala nam je.

Pixsell/ Goran Stanzl 

Priznala je i da joj je pomalo naporno što je neprestano pitaju za tajnu njenog izgleda, no s obzirom na to da je uvrštena među najljepše glumice svijeta, to se pitanje jednostavno nameće.

'Nema tajne. Genetika. Malo su mi dosadna ta pitanja, ne da mi se. Ne mogu više na to odgovarati, žao mi je. Imam toliko godina koliko imam, ne da mi se više pričati o izgledu', zaključila je Sanja.