Glumica i producentica Sanja Vejnović (62) slovi za jednu od najljepših glumica regije, a njeno ime se 2012. našlo i na listi priznate filmske stranice IMDb među najlepšim glumicama svijeta starijim od 40 godina.

Sanja se sada na svom Instagram profilu prisjetila mlađih dana i podijelila fotografiju na kojoj bez šminke pozira u korzetu i crnoj suknji. Ovom objavom oduševila je svoje obožavatelje, a pohvalila je i fotografa, bivšeg supruga Gorana Mećavu.

'Volim ovu fotku! Bez filtera, bez rasvjete, bez fotoshopa, prirodno svjetlo i vrhunski fotograf!', napisala je.

'Iznad svega, prirodna ljepota! Sijate kao najsjajnija zvijezda', 'Lijepa žena i dama', 'Bila i ostala ljepotica', 'Prelijepa žena', 'Prava istinska ljepota', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Inače, Sanja i Goran svoj brak okončali su 2015. godine, a zajedno su bili 30 godina te imaju kćer Martu i sina Andreja. Glumica je jednom prilikom izjavila da su u 'jako dobrim' odnosima, a nekoliko puto nakon razvoda, viđeni su zajedno na zabavama.

Goran Mećava i Sanja Vejnović
Josip Regović / Pixsell 

Sanja je domaćoj javnosti poznata po ulogama u filmovima '100 minuta Slave', 'Banović Strahinja' i 'Varljivo leto ’68.', ali i po ulogama u hrvatskim serijama 'Larin izbor', 'Zabranjena ljubav' i 'Ponos Ratkajevih'. Mnogi obožavatelji dive se glumičinom izgledu u sedmom desetljeću, a Sanja je jednom prilikom za magazin Story komentirala današnje djevojke i žene, to jest činjenicu da je postalo sasvim normalno da žene provedu previše vremena ispred ogledala kako bi uočile svoje 'nedostatke'.

'Težnja savršenstvu je nemoguća misija i stoga je i poprilično tužno da je tako. Kada danas pogledam djevojke koje interveniraju na svojim licima sve nekako sliče jedna na drugu, isti nosevi, ista usta, iste obrve, umjetne trepavice i dobijete isti lutkasti model. Žao mi je što je tako i nadam se da će ta moda proći i da će se prirodnost vratiti', rekla je tada.

Više fotografija poznate glumice pogledajte u galeriji:

Instagram Sanja Vejnović