Domaća glumica Sanja Vejnović pojavila se na božićnoj zabavi s bivšim suprugom Goranom Mećavom, a ovo joj nije bilo prvo pojavljivanje s njim nakon razvoda.

Naime, pojavila se u istom društvu i ovo ljeto na Story Hall od Fameu. Svoj brak okončali su 2015. godine, a zajedno su bili 30 godina te imaju kćer Martu i sina Andreja. Glumica je jednom prilikom izjavila da su u 'jako dobrim' odnosima.

Sanja Vejnović s bivšim suprugom na božićnoj zabavi
Igor Soban/PIXSELL 

Svojedobno je za Story progovorila o svom razvodu i činjenici da se toliko o njemu priča. 'Ne razumijem toliki interes medija za ovaj segment moga privatnog života koji je vrlo intiman i osoban. Zaista nemam potrebu dijeliti s javnošću detalje iz svog privatnog obiteljskog života, tako je sada, a tako je bilo i tijekom cijele moje profesionalne karijere. Ovo su trenuci kada moja obitelj i ja trebamo mir', rekla je za Story.

Sanja i Goran su se upoznali 1984. u Zlatiboru na setu filma 'O pokojniku sve najljepše', a vjenčali su se nakon samo tri mjeseca poznanstva. Bio njihov odnos prijateljski ili nešto više, odlično se slažu i često se pojavljuju zajedno u javnosti.

Sanja Vejnović na predstavljanju novog Armani Code muškog parfema
promo 

Jednom prilikom Sanja je za magazin Story komentirala današnje djevojke i žene, to jest činjenicu da je postalo sasvim normalno da žene provedu previše vremena ispred ogledala kako bi uočile svoje 'nedostatke'. Kada je riječ o opterećenosti izgledom i vanjštinom, Sanja nam je otkrila svoje mišljenje.

'Tužno je što su svi postali opterećeni svojim izgledom. Sjećam se svoje mladosti i mojih prijateljica kada smo pratile modu, ali nismo bile opterećene s vanjskim izgledom. Nitko nije bio nezadovoljan svojim tijelom, licem, izgledom… Nije bilo pumpanja filerima… Sjećam se djevojaka iz moje generacije koje su i imale kvržicu na nosu, tanke usne pa nitko nije imao potrebu za 'popravkom'. Ljudi su ranije bili puno zadovoljniji.

Sanja Vejnović je bila u braku 30 godina
Robert Gašpert 

Težnja savršenstvu je nemoguća misija i stoga je i poprilično tužno da je tako. Kada danas pogledam djevojke koje interveniraju na svojim licima sve nekako sliče jedna na drugu, isti nosevi, ista usta, iste obrve, umjetne trepavice i dobijete isti lutkasti model. Žao mi je što je tako i nadam se da će ta moda proći i da će se prirodnost vratiti', zaključila je.