Domaća glumica Sanja Vejnović jedna je od naših najuspješnijih glumica, a 2012. je godine završila na svjetskoj listi najljepših glumica starijih od 40 godina.

I danas sa 61 godinom i dalje plijeni svojom pojavom i elegancijom, a sada se na Instagramu prisjetila mladosti fotografijama iz prošlosti.

'Nekad davno, kada su se fotografije razvijale i nije bilo Photoshopa fotografije', napisala je glumica uz album crno-bijelih fotografija koje su oduševile njezine pratitelje. 'Uvijek prelijepa. Takvima nije potreban Photoshop nikada', 'Lijepa onda, još ljepša sada', 'Oduvijek, otkako znam za sebe, vi ste najljepše medijsko lice za vidjeti', glase samo neki od komentara.

Inače, glumica je jednom za Story.hr progovorila o tajni njezinog mladolikog izgleda i vitke linije.

'Mislim da je u pitanju stil života od mladih dana. Od djetinjstva sam fizički vrlo aktivna, moram biti u pokretu pa danas idem na satove joge i uvijek nešto radim po kući. Volim gimnasticirati i plesati. Prije godinu dana išla sam na boks, ali izdržala sam nekoliko mjeseci jer su to fizički vrlo zahtjevni treninzi i mislim da to više nije za mene. Dugo sam imala brz metabolizam, ali to se s godinama promijeni. Trenutačno sam prvi put na reduciranoj prehrani pa pazim što i kada jedem. Volim slatko, ali pokušavam se disciplinirati i kuhati što zdravije', rekla je glumica 2017. godine.

Inače, Sanja je bila u braku s filmskim producentom Goranom Mećavom, a 2015. su godine okončali svoj 30-godišnji brak.

Zajedno su dobili sina Andreja i kćer Martu, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. 

Više fotografija Sanje Vejnović i bivšeg supruga pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Sanja Vejnović i Goran Mećava razveli su se 2015. nakon 30 godina braka, a imaju kćer i sina