Glumica Sanja Vejnović jedna je od rijetkih koja se nije podvrgnula estetskim zahvatima kako bi zaustavila starenje, a izgleda bolje no ikad. Sad se pohvalila novom frizurom. Naime, skratila je kosu i obojala u tamniju nijansu.

'Kraće i tamnije', napisala je uz fotografiju.

'Divno ti stoji', 'Lijepa', 'Još više naglašava tvoju ljepotu', 'Savršena', 'Kao curica', neki su od komentara.

Prije nekoliko godina bila je na listi najljepših glumica na svijetu, a osim nje tamo su se našla i druga poznata imena poput Jennifer Aniston, Monice Bellucci, Nicole Kidman, Salme Hayek, Naomi Watts i Elizabeth Hurley.

Jednom je za Story progovorila i o tajni mladolikog izgleda i vitke linije. 'Mislim da je u pitanju stil života od mladih dana. Od djetinjstva sam fizički vrlo aktivna, moram biti u pokretu pa danas idem na satove joge i uvijek nešto radim po kući. Volim gimnasticirati i plesati. Prije godinu dana išla sam na boks, ali izdržala sam nekoliko mjeseci jer su to fizički vrlo zahtjevni treninzi i mislim da to više nije za mene.

Sanja Vejnović jedna je od omiljenijih hrvatskih glumica
promo 

Dugo sam imala brz metabolizam, ali to se s godinama promijeni. Trenutačno sam prvi put na reduciranoj prehrani pa pazim što i kada jedem. Volim slatko, ali pokušavam se disciplinirati i kuhati što zdravije', rekla je Sanja.

Podsjetimo, glumica se 2015. razvela od supruga, filmskog producenta Gorana Mećave. U braku su bili čak 30 godina te su roditelji kćeri Marte i sina Andreja. Glumica je jednom za Story kratko dala do znanja u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom. 'Jako dobrim', rekla je.