Madonnu držao zavezanu i razbio joj glavu, a druga mu je vratila za sve: Slavni glumac sada ljubi 40 godina mlađu

Iza njega su burne veze i brakovi s fatalnim holivudskim ljepoticama.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Oskarovac Sean Penn (64), po svemu sudeći, još uvijek ima karizmu kojom privlači dame, i to one puno mlađe. Iako su bivše supruge iznijele strašne optužbe na njegov račun, čini se da glumici Valeriji Nicov nimalo ne smeta čak ni to što je od nje stariji više od 40 godina.

Zaljubljeni par se u posljednje vrijeme ne razdvaja, a sada su ih paparazzi fotografirali kako zajedno stižu na aerodrom u Los Angelesu. O Victoriji se ne zna mnogo toga, osim da je iz Moldavije te se bavi glumom od 2018. godine.

LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Sean iza sebe ima tri propala braka i brojne kratkotrajne romanse s puno mlađim djevojkama, no mlađu od Valerije nije poljubio. Bio je Madonnina najveća ljubav, a tijekom braka s legendarnom pjevačicom više ga je puta optuživala za obiteljsko nasilje te mu je sve praštala četiri godine.

Pričalo se da ju je tukao, maltretirao i vezao kod kuće zbog problema s kontrolom bijesa i ljubomore. Jednom je to radio devet sati, a Madonna se cijelo vrijeme tresla. To je navodno ostavilo veliki utjecaj na njezinu psihu. U međuvremenu, Penn je otišao kupiti piće.

Dvije godine prije tog incidenta, Madonna je završila u bolnici nakon što ju je udario bejzbolskom palicom po glavi. 

Profimedia 

 Na kraju se od njega razvela, ali prema vlastitom priznanju smatra da je on bio muškarac njezina života - koliko god agresivan bio.

Nakon Madonne, Sean Penn se zaljubio i oženio jednom od najljepših žena Hollywooda - Robin Wright. U tom su braku dobili dvoje djece, no problemi s njegovim agresivnim epizodama nastavili su se i u novoj priči.

I nakon godinu dana pauze, Robin je glumcu dala drugu priliku te su se pomirili i ponovno započeli zajednički život. Ipak, konačno su se rastali 2007. godine, a zbog svađe oko skrbništva nad djecom i opetovanih optužbi za Pennove agresivne ispade i alkoholizam čak tri godine vukli su se po sudnicama, piše Stil.

Profimedia 

Tada se zabavljao s nizom slavnih ljepotica među kojima su Susan Sarandon, Elizabeth McKovern, Charlize Theron...  Nakon romantičnog brodoloma s Charlize Theron, Penn je pao u zagrljaj 31 godinu mlađe australske glumice Leile George. Vjenčali su se 2020. godine, a glumac je navodno bio očaran mlađahnom ljepoticom.

No, Leila ga je ostavila i zatražila razvod, a on je to jedva prebolio te je javno molio za pomirenje. Gumac je javno plakao u medijima i molio bivšu da mu se vrati. Kako je i sam Sean rekao, za kraj njihove veze krivi sebe, a supruzi je javno rekao da je još voli.

'Upropastio sam brak. Nisam obraćao pažnju na nju, ignorirao sam je. Ispada da lijepe, talentirane, maštovite žene koje su se udale za puno starijeg od sebe ne vole kad se probude iz mirnog sna i nađu tog istog muža na kauču, pijanog, kako gleda gluposti na televiziji, a onda je, u 10 ujutro, zaključio da je dobro vrijeme za duplu votku', rekla je Penn.

Više fotografija Seana Penna i ljepotica koje je ljubio pogledajte u galeriji:

Victoria dolazi iz Moldavije i do sada nije imala zapaženijih uloga, a glumom se bavi od 2018. godine.