U Hollywoodu nije neobično da pucaju veze, brakovi, da se danas voli jedna, a sutra druga - najčešće mlađa. To najbolje znaju ovi slavni muškarci koji su ostavili svoje bolje polovice i 'zamijenili' ih za mlađahne. 

Tom Cruise

Oženio se 1987. za Mimi Rogers, kada je bio zvijezda u usponu. Njegova slava je kroz 2 godine naglo porasla. Mimi je od Toma Cruisea bila starija šest godina. 1990. je Tom na snimanju filma 'Dani groma' upoznao Nicole Kidman. Razveo se od Mimi i vjenčao s Nicol, s kojom ima dvoje posvojene djece. Povijest se ponovila 11 godina kasnije, kada je Tom ostavio Kidman i bio s Penelope Cruz, koja je tada imala 27. 

Tom Cruise i Nicole Kidman bili su u braku 11 godina
Profimedia 

Ben Affleck

Ben je imao 30 godina kada se zaručio s Jennifer Lopez 2003. godine. Ljubav je pukla, a on je upoznao Jennifer Garner, koja je također imala 30 godina. Godinama nakon počelo se pričati kako Ben vara suprugu s mlađom ženom, producenticom Lindsay Shookus. Garner i Ben Affleck su se razišli, a iako su još službeno bili u braku, Ben je bio s producenticom. Nakon godinu dana veze, ljubav je pukla, a Ben se vratio Jennifer Lopez, s kojom je sada u braku. 

Marc Anthony

Pjevač je bio u braku s Jennifer Lopez od 2004. do 2011., a kad su se razišli J.Lo je imala 41, a on 42 godine. Nakon nje uplovio je u vezu, a čim je finaliziran razvod s Jennifer, 2014. se vjenčao s manekenkom Shannon de Limom. Na dan njihova vjenčanja imala je 25 godina. Ljubav je pukla 2017. 

Jennifer Lopez i Marc Anthony bili su u braku šest godina
Profimedia 

Rowan Atkinson

Komičar i glumac, najpoznatiji po ulozi 'Mr. Beana', bio je u braku sa Sunetrom Sastry od 1990. do 2015. Rowan je upoznao komičarku Louise Ford, koja ga je očarala. Razveo se od Sunetre, koja je tada imala 56 i otada je u vezi s 43-godišnjom Britankom. 

Brad Pit 

Nakon što je pet godina bio u braku s Jennifer Aniston, tijekom kojeg su slovili za najskladniji par u Hollywoodu, tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith' zaljubio se u Angelinu Jolie. Razveo se 2005. od Aniston koja je tada imala 36, a Brad 41. Inače, Angelina je tada imala 30 godina. 

Angelina Jolie
ANDREW COWIE / AFP / Profimedia 

Sean Penn

Glumac je bio u braku s Robin Wright već 11 godina kada su se skoro razveli. Povukli su zahtjev za razvod 2008., a iste godine je Penn, koji je tada imao 48, počeo izlaziti s manekenkom Petrom Nemcovom. Imala je 28 godina, a mnogima je bilo sporno to što je i dalje bio u braku s Robin. Sean i Wright službeno su se razveli 2010., a glumac je ušao u vezu s kolegicom Scarlett Johansson, koja je tada imala 26 godina. 

Sylvester Stallone

Prvu suprugu Sashu Czack, s kojom je bio od 1974. do 1985., ostavio je kada je imala 35 godina i to zbog modela i glumice Brigitte Nielsen. Ona je imala 22 godine kada se udala za Stallonea. U braku su bili samo dvije godine, a iste godine kad su se razveli, 1987., ušao je u vezu sa sadašnjom suprugom Jennifer Flavin. 

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin u Italiji
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Mel Gibson

Mel Gibson se 1980. vjenčao s Robyn Moore. Šokirali su svijet 2009. viješću da se razvode nakon skoro 30 godina zajedno. Nisu imali predbračni ugovor, pa je razvod glumca koštao gotovo polovinu njegova bogatstva koje je procijenjeno na 850 milijuna dolara. Robin je tada imala 53 godine, a Mel dvije godine više. Rastali su se jer je pijanistica Oksana Grigorieva ostala trudna s njim. Imala je 39 godina. I ta veza ga je skupo koštala. Punili su medijske stupce bitkom za skrbništvo nad njihovom kćeri, a onda i sudskim postupcima za obiteljsko zlostavljanje. Mel je 2019. dobio deveto dijete s Rosalind Ross. Zajedno su 10 godina.