Brad Pitt (60) već dugo nije bio sretniji. Bezbrižno je šetao plažom u Santa Barbari u Kaliforniji s djevojkom Ines de Ramon. Grlili su se i smijali pa se čini kako su priče o prekidu lažne. Bili su u bijelom, jedino je Ines nosila tamno zeleni prsluk, a u rukama su nosili kavu. 

Brad Pitt i Ines de Ramon
Diggzy/Jesal/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šuška se kako se Ines preselila u kuću kod Brada. Zabavljaju se od 2022. godine, a mnogi ističu kako se Pitt pomladio otkako se druži s njom. Nitko mu ne bi dao 60 godina. 

Nakon što je prevario tadašnju suprugu Jennifer Aniston i na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith' se spetljao s Angelinom Jolie, Brad je postao glavni negativac i svi su htjeli da naiđe na ženu koja će ga povrijediti. 

Brad Pitt i Angelina Jolie
TopFoto / Topfoto / Profimedia 

To se i dogodilo kada ga je Angelina, s kojom je bio godinama u vezi, a onda su se 2014. vjenčali, optužila za nasilje u obitelji. Podnijeli su papire za razvod, a čini se kako je glumica radila sve što je u njezinoj moći da ocrni bivšeg. Holivudom su kružile priče kako je pijanac i nasilnik, a Pitt je otišao na rehabilitaciju, smršavio je 20 kilograma i polako se 'penje' u očima mnogih. 

Brad je na početku tražio zajedničko skrbništvo nad njihovo šestero djece, ali navodno je odustao od tog zahtjeva. S djecom, čini se, nema nikakav kontakt, nije znao ni da mu kći ide na fakultet. Angelina će imati skrbništvo nad djecom, a Brad će ih imati pravo posjećivati. 

Kako se Brad mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia Brad Pitt kroz godine