Mučan razvod i još mučnija borba za skrbništvo jednog od najpoznatijih bivših holivudskih parova,Brada Pitta i Angeline Jolie, godinama puni medijske stupce. Pisalo se puno o Bradovom navodnom zlostavljanju Angeline i djece, a njezin pravni tim sada je iznio nove optužbe na glumčev račun.

Naime, tvrde da ju je Brad zlostavljao i prije obiteljskog putovanja avionom 2016. koje je, upravo zbog njegova nasilja, rezultiralo njezinim zahtjevom za razvod. Sve je to sada navedeno u pravnim dokumentima, kako piše Page Six.

angelina jolie
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Iako je Pittova povijest fizičkog zlostavljanja Jolie započela znatno prije obiteljskog putovanja avionom iz Francuske u Los Angeles u rujnu 2016., na tom putovanju je prvi put fizički nasrnuo i na djecu. Jolie ga je tada odmah ostavila', stoji u dokumentu.

'Podnesak Angeline Jolie, koji je uključivao elektronsku poštu, sažetke očekivanog svjedočenja obitelji i druge dokaze, izazvao je Pittov strah da bi informacije na kraju mogle postati javne', tvrdi njezin pravni tim.

angelina jolie
H.F.P.A. / Hollywood Archive / Profimedia 

Podsjetimo, Angelina i Brad su započeli svoju vezu 2005. godine, a vjenčali su se 2014. Zajedno imaju troje biološke djece, Vivienne (15), Knoxa (15), Shiloh (17) i posvojenu djecu Maddoxa (22), Zaharu (19) i Paxa (20). Razveli su se 2016. godine.

Više fotografija obitelji pogledajte u galeriji:

Profimedia, Terma,Bruce,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta