Glumac Brad Pitt (60) i dizajnerica nakita Ines de Ramon (34) uživaju u ljubavi od sredine 2022., a čini se da su svoju vezu sada podigli na višu razinu. Naime, izvor blizak paru otkrio je da je par živi zajedno te da je Ines navodno uselila u glumčevu vilu, prenosi People.

'Prilično je nedavno. Oni su vrlo sretni i ona je sretnija nego ikad', rekao je izvor i dodao da je Ines ipak zadržala i svoj stan.

brad pitt, ines de ramon
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Mnogi obožavatelji smatraju da je ovo veliki korak za Brada, budući da je veza s Ines glumčeva prva prava veza od razvoda. U početku su svoju ljubav držali podalje od očiju javnosti, a u posljednje vrijeme sve ih se češće može vidjeti u zajedničkim izlascima.

I dok im neki čestitaju na novom koraku, drugi smatraju da će tek zajednički život otkriti istinsku prirodu njihovog odnosa. Uz to, mnoge obožavatelje brine i činjenica da se glumac ipak nije odlučio na najozbiljniji korak – upoznavanje s djecom. Dok neki tvrde da je razlog tomu polagani tok veze, drugi smatraju da prava istina leži u činjenici da s njima zapravo nema nikakav kontakt.

Ines De Ramon i Brad Pitt
Profimedia 

Podsjetimo, s glumicom Angelinom Jolie ima troje biološke djece - kćer Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne, a ona je ranije posvojila Paxa, Maddoxa i Zaharu, koje je Brad prihvatio kao svoje.

Ipak, kada su krajem 2016. pokrenuli brakorazvodni postupak, na račun glumca pale su razne optužbe o nasilju nad djecom. Konkretno, govorilo se o njegovom okrutnom ponašanju prema najstarijim, posvojenim sinovima s kojima već duže vrijeme ne razgovara.

Više fotografija slavnog glumca kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Brad Pitt kroz godine