'Kemija između njih je neupitna', tvrde pratitelji nakon što su vidjeli kampanju koju su za Chanel snimali glumci Brad Pitt (60) i Penelope Cruz (49). Snimili su kratki crno-bijeli film i rekreirali scene iz filma 'A Man and a Woman'. Spomenutom kampanjom je odana počast ljetovalištu Deauville u Francuskoj, gdje je Coco Chanel otvorila prvu trgovinu kultnog brenda. 

Brad Pitt i Penelope Cruz
Screenshot 

U videu Brad i Penelope glume ljubavni par, a oduševio je mnoge. Na društvenim mrežama ne prestaju nagovarati glumce da snime film skupa. 

'Snimanje za Chanel trajalo je dva dana i odlično smo se proveli. Bilo mi je sjajno', rekla je Penelope za Vogue.

'Ovo je odlično', 'Predobro, neka snime film skupa', komentiralo se, a bilo je i onih koji su se našalili kako nije u redu da pitaju za slobodnu sobu jer je Penelope u braku, a Brad u vezi. 

Inače, Brad je u vezi s dizajnericom nakita Ines de Ramon (34), a u ljubavi uživaju od sredine 2022. godine. Čini se da su svoju vezu prije nekoliko tjedana podigli na višu razinu. Izvor blizak paru otkrio je da je Brad i Ines žive zajedno te da je Ines navodno uselila u glumčevu vilu, prenosi People.

Brad Pitt i Ines de Ramon
Diggzy / Jesal / Splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Prilično je nedavno. Oni su vrlo sretni i ona je sretnija nego ikad', rekao je izvor i dodao da je Ines zadržala i svoj stan. 

S druge strane, Penelope je od 2010. u braku s glumcem Javierom Bardemom i imaju dvoje djece, sina Lea (12) i kćer Lunu (10). 

Kako se Brad Pitt mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia Brad Pitt kroz godine