Glumica Penélope Cruz u nedavnom intervjuu za Elle progovorila je o velikoj traumi iz djetinjstva i priznala zašto nije htjela voziti automobil na setu filma 'Ferrari'.

'Bojim se vožnje. Moju sestru auto je pregazio ispred mene kad sam imala osam ili devet godina. Sve sam vidjela. Sjećam se da je nosila crveni kaput. U mojoj glavi, vrijeme je u tom trenutku stalo, sve se zamrznulo. To mi je bila i ostala velika trauma, najgori osjećaj ikad, gledati kako ti sestra gubi svijest i ne moći ništa napraviti. Da danas, kao odrasla žena, svjedočim takvom incidentu, vjerojatno bih bila potpuno histerična', priznala je.

Njezina sestra, Mónica Cruz, srećom se oporavila od automobilske nesreće. Svoj privatni život Penélope drži podalje od očiju javnosti, a sada je otkrila neke nepoznate detalje o svom obiteljskom životu. Sa suprugom Javierom Bardemom ima dvoje djece, sina Lea i kćer Luni, a sada je otkrila da im je zabranjeno koristiti mobilne uređaje.

'Moja djeca nemaju profile na društvenim mrežama, nemaju čak ni svoje telefone. Jer tako je lako biti izmanipuliran, pogotovo ako vam je mozak još u fazi razvoja. Sva ta moderna tehnologija, to je okrutan eksperiment na djeci, na tinejdžerima, a tko za to plaća cijenu? Ne mi, ne naša generacija, koja je, možda s 25 godina, naučila kako radi BlackBerry', rekla je.

Penelope Cruz i Javier Bardem na dodjeli Oscara 2022.
Profimedia 

Inače, Penélope i Javier poznavali su se više od desetljeća prije nego što je njihova veza postala romantična. Par se upoznao na snimanju filma ‘Šunka, šunka’ iz 1992., a ponovno su se sreli na snimanju filma Woodyja Allena ‘Vicky Cristina Barcelona’ iz 2008. godine. Ljubavne iskre počele su frcati nakon tog drugog susreta jer su ubrzo počeli izlaziti.

Više fotografija prekrasne glumice pogledajte u galeriji:

Profimedia Penelope Cruz u Portofinu