Glumac Jason Priestley gostovao je u emisiji 'Live with Kelly and Mark', a ovom prigodom prisjetio se suživota s glumcem Bradom Pittomtijekom osamdesetih godina u Los Angelesu. Dijelili su dvosobni stan s još jednim cimerom u lošem dijelu grada, a glumac je opisao Brada opisao kao dobrog cimera.

'Igrali smo igru da vidimo tko može najduže izdržati bez tuširanja. Sada razmišljam o tome kažem si: 'Stari, kako je to odvratno, što si uopće mislio?', rekao je. Voditeljica ga je zatim upitala tko bi bio pobjednik ove igre, na što je Priestley odgovorio: 'Brad. Uvijek Brad. Mislim da to više ne radi, ali tada je mogao dugo izdržati bez tuširanja'.

Brad Pitt gleda u kameru
Profimedia 

Uz to, zvijezda serije 'Beverly Hills 90210' opisala je i kako je izgledao njihov zajednički život prije nego što su obojica stekli svjetsku slavu: 'Živjeli smo na ramen rezancima i pivu, onakvom kakvo dođe u limenkama na kojima piše ‘pivo‘ i na Marlboro Light cigaretama'.

Inače, Pitt je prošlog mjeseca proslavio 60. rođendan, a ovim povodom organizirao je proslavu u Los Angelesu. Fotografi su ga snimili u društvu njegove djevojke Ines de Ramon (34) i bliskih prijatelja ispred restorana Mother Wolf u tom gradu.
Brad se smješkao i razgovarao s prijateljima, dok je Ines u ruci držala žuti balon i poklon.

brad pitt, ines de ramon
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Podsjetimo, Pitt iza sebe ima brakove s Jennifer Aniston i Angelinom Jolie s kojom nikako da privede kraju brakorazvodnu parnicu, a bore se za imovinu i skrbništvo nad djecom. Jolie je otkrila da glumac nema nikakav odnos s njihovo šestoro djece, kćerima Shiloh (16) i Zaharom (17), blizancima Shiloh i Vivienne te sinovima Maddoxom (21) i Paxom (18).

Više fotografija Brada i njegove nove djevojke pogledajte u galeriji:

Profimedia Brad Pitt na odmoru s novom djevojkom