'Duguje ispriku čitavoj generaciji djevojaka': Napadala je manekenke zbog viška kilograma, a sada je karma sustigla nju

Donosimo pregled zanimljivosti na reviji Victoria's Secret koja je održana nakon šest godina pauze.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sinoć je održana povratnička revija, 'Victoria's Secret' u New Yorku. Modna revija počela je u 19 sati po njujorškom vremenu, dok je crveni tepih bio otvoren pola sata ranije. Nastupala je Cher, kao i reperice Tyla i Lisa.

Neki od modela koje smo mogli vidjeti na pisti bili su: Tyra Banks, Gigi Hadid, Paloma Elsesser, Iman Hamam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Taylor Hill, Barbara Palvin, Beahte Prinsloo, Ashley Graham, Jasmine Tookes, pa čak i Carla Bruni i Kate Moss.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Brojni su čekali izlazak Adriane Lime koja je u posljednje vrijeme svoju liniju dotjerala do savršenstva. Adriana ni ovog puta nije razočarala, no najviše se ipak govorilo o Tyri Banks. Mnogima je 'za oko zapela' njezina punija figura, no ne zbog toga što je to nešto negativno, nego zbog činjenice da je Tyra nekoć vrijeđala djevojke s istom figurom kakvu ona sad ima u svom showu 'America's next top model'.

'Ona može imati obline, ali nikom ništa što je emocionalno oštetila nekoliko mladih djevojaka zbog istih', 'Smiješno je što sada izgleda identično kao cure koje je kritizirala u svojoj emisiji', 'Duguje ispriku čitavoj generaciji mladih djevojaka', nizali su se komentari.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Odabirom modela modna kuća želi poručiti da podržava plus-size modele, odnosno različite tipove građe i ljepote, što ranije nije bio slučaj, zbog čega je, između ostalog, stavljen na stup srama i osude. 

Podsjetimo, revija se prestala održavati 2018. nakon 23 godine postojanja. Naime, posljednja održana bila je slabo gledana, a te godine je i njihov šef marketinga, Ed Razek, napravio veliki gaf kad je izjavio da ne želi plus-size modele i transrodne osobe na reviji. To je uvelike utjecalo na pad brenda, jer je svijet tada već debelo zakoračio u 'eru raznolikosti'.

Imidž je bio nepovratno uništen, a anđelice su izgubile na vrijednosti. Nema tko nije komentirao kako je brend zastario te da su njegovi dani odbrojeni. Nakon toga, prodaja je pala u svim dućanima i odlučeno je da showa više neće biti.

Više fotografija s revije pogledajte u galeriji: