Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivša 'Viktorijina anđelica' pozirajući gola obznanila da joj stiže prinova

Fotografija privukla veliku pažnju brojnim obožavatelje

 Izvor: Instagram

Češki supermodel i bivša 'Viktorijina anđelica', 36-godišnja Karolina Kurkova, podijelila je lijepe vijesti. Naime, ona i suprug, glumac Archie Drury čekaju treće vijesti. Novosti je Karolina otkrila na društvenim mrežama, gdje je pozirala potpuno gola, pokazujući  pritom trudnički trbuščić. 

'Udbuđeni smo što možemo najaviti dolazak treće bebe u našu obitelj. Hvala svima na lijepim željama. Ne možemo biti sretniji ili više uzbuđeni novom 'dodatku' našoj obitelji ', poručila je pored fotografije na kojoj pozira bez odjeće, pokrivajući rukama 'strateška mjesta'. 

O trudnoći je manekenka progovorila za magazin Glamour, istaknuvši kako je čekati dijete po treći puta, pogotovo u ovom razdoblju, sasvim drugačije iskustvo. 'Vjerujem da se stvari dogode kada se trebaju dogoditi - to je dio magije, da nemamo uvijek kontrolu. Moramo se predati, biti strpljivi, napredovati i rasti', rekla je Karolina, koja sa suprugom ima dvojicu sinova, 11-godišnjeg Tobina Jacka i šest godina mlađeg Noah Leeja.

'Za vrijeme prošlih dviju trudnoća, bila sam mlađa. Sada, u srednjim tridesetima, sigurnija sam u vlastitoj koži, a i ova godina dala mi je priliku da mislim, osvrnem se i preispitam svoj život. Mislim da je ovo vrijeme iznijelo mnogo stvari 'na površinu' za sve nas - stvari koje smo možda ignorirali ili mislili da se njima možemo pozabaviti kasnije. Bili smo prisiljeni promisliti o tome tko smo mi i što je zaista bitno. Fokus se promijenio', smatra Karolina, koja se, dodaje, zbog majčinstva osjeća ženstvenije.

Povezane vijesti

'Kada rodim i kada sam trudna, zaista se osjećam poput žene. Wow, ja to mogu, Ja sam snažna. Ja dojim, ja sam to biću dala život. To je 'Wonder Woman' osjećaj. Pravo svake žene je da uživa u njemu. Slavi ga. Dokumentira. Uokviri', zaključuje Karolina koja je sa suprugom Archiejem u braku od 2009. godine. 

Magazin

Royals