Zvijezda serije 'Sjene prošlosti' pokazala svoj prekrasno uređeni stan: Jedan moćni detalj privlači sve poglede

Među prizorima može se vidjeti i kako je uredila dnevni boravak i blagavaonicu

Instagram

Glumica Tena Nemet Brankov (30) objavila je video s kućnim ljubimcima i pokazala dijelić svog raja. Naime, na nekim od kadrova može se vidjeti dio njezina lijepo uređenog stana.

U dnevnom boravku dominiraju bijele površine, kao što su police i stalak, a nasuprot je i jednostavan, bijeli kauč. Prostor je oplemenjen velikim brojem biljki i ostalim detaljima kao što su lampe i umjetničke slike, ali i bijelim-crnim tepihom od kože koji privlači sve poglede.

Instagram 

Inače, Tenu smo dosad mogli viđati u brojnim kazališnim komadima u Gavelli, a od nedavno je gledamo i kao inspektoricu Dariju u RTL-ovoj seriji 'Sjene prošlosti'. Tena slovi za jednu od najtalentiranijih mlađih glumica u zemlji, a kći je izuzetnog cijenjenog pokojnog glumačkog para.

Njezini roditelji bili su Marina Nemet i Slavko Brankov, kojeg mnogi pamte kao Crnog Džeka, lika iz kultnih Smogovaca. Marina i Slavko imali su snažan utjecaj na odabir karijere njihove Tene, koja je krenula stopama svojih roditelja.

RTL 

'Odrasla sam u umjetničkoj obitelji gdje se njegovala ljubav prema kazalištu, filmovima, knjigama i dobroj muzici, to je ono što me oblikovalo i usmjerilo. Teško mi je zamisliti da nisam glumica', rekla nam je jednom prilikom.

Više fotografija Teninog stana pogledajte u galeriji: