Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Ne znam umiru li ptice pjevajući, ali ova ekipa bude sigurno'

Kap je prelila čašu

 Izvor: Instagram

Domaćoj glumici, 26-godišnjoj Teni Nemet Brankov, koju mnogi s pravom nazivaju mladom nadom hrvatskog glumišta, nakon odrađene kazališne predstave u noćnim satima i druženja s kolegama nakon toga, potrebni su kvalitetan san i prilika da ujutro dulje odspava. No u posljednje vrijeme glumica muči muku upravo s time. Naime, prerano ju probudi 'ekipa' vrabaca koja se glasa sa stabla kraj prozora njezine spavaće sobe. Umornu i neispavanu Tenu doveli su već do očaja, pa se odlučila s njima obračunati, o ćemu je izvijestila svoje pratitelje na Instagramu.

 Izvor: Instagram screenshot

Ne znam umiru li ptice pjevajući, ali ova ekipa bude sigurno, ne odj**u li uskoro iz moje spavaće

 Objavila je snimku jednog člana pernate 'bande' koja joj ne daje mira i zaprijetila. 'Ne znam umiru li ptice pjevajući, al' ova ekipa bude sigurno, ne odj**u li uskoro iz moje spavaće', napisala je.

Odlučna u namjeri da ih otjera i osigura svoj 'beauty sleep', krenula je tražiti po internetu savjete. Upisala je u pretraživač 'kako da uklonim vrapca, a da ne ubijem sebe i njih', ali rezultati joj nisu dali odgovore kojima se nadala. No zacijelo ju to nije obeshrabrilo. Ponekad potraga traje malo dulje, a za sve postoji rješenje.

 Izvor: Instagram screenshot

Podsjetimo, Tena je nedavno na Instagramu podijelila zanimljivi detalj sa svog ispita glume. Otkrila je da je tijekom ispita napravila nešto što bi popriličnom broju žena bilo nezamislivo. Odrezala je veliki dio svoje kose.

'Zapravo rezanje kose je bio moj prijedlog. Duga kosa je kroz stoljeća simbol ženske ljepote, a meni se tada učinilo zanimljivo da moj lik iz revolta odreže vlastitu', rekla je nedavno u razgovoru za Story.hr.

tena nemet brankov Izvor: Dražen Kokorić

Otkrila je i što nikada ne bi napravila zbog uloge: 'Nikada ne bih bez adekvatne pripreme ili savjeta nutricionista krenula u naglo mršavljenje ili debljanje. Nikako ne bih pristala na to da ugrozim svoje zdravlje'.

Magazin

Royals