Nakon što je Mateo izazvao pomutnju: Izabel Kovačić novom fotografijom stala na kraj nagađanjima

O ovome se šuška već desetak dana.

Instagram

Izabel Kovačić, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, obradovala je pratitelje na Instagramu svojom novom trudničkom fotografijom.

Pozirala je u kuhinji, kraj hladnjaka, u bijeloj majici koja je istaknula njezin poveći trudnički trbuh, preko kojeg nije uspjela do kraja zakopčati kombinezon od trapera.

Vijest o dolasku drugog djeteta Mateo i Izabel uspjeli su dugo skrivati od javnosti, a objavili su je uoči Europskog prvenstva.

Izabel se sada već nalazi u poodmakloj trudnoći i očekuje se da bi trebala roditi svakog trena. Iako nije poznat točan termin poroda, kada se Mateo nije pojavio na okupljanu reprezentacije krenula su nagađanja, koja je dodatno rasplamsao izbornik Zlatko Dalić.

'Nas dvojica smo u dogovoru, on ima svoje privatne obveze i to je razumljivo. Iskreno se nadam da će biti sve okej i da će se što prije pridružiti treningu', komentirao je izbornik.

Otada se željno iščekuje vijest o dolasku prinove u obitelj Kovačić, no čini se da ćemo se na to morati još malo strpjeti.

FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Izabel je zadnju trudničku fotografiju objavila prije desetak dana, a tada je pokazala kako se dotjerala za suprugovu utakmicu na kojoj je on briljirao. Kovačić je tada zabio dva gola za pobjedu Manchester Cityja protiv Fulhama 3:2, a nakon utakmice je otkrio i kome ih je posvetio.

'Puno znači prije svega jer mi je žena trudna pa je bilo odlično postići nekoliko golova za bebu', rekao je novinarima.

Podsjetimo, Mateo i Izabel vjenčali u se u lipnju 2017. u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje su se upoznali kao tinejdžeri. U listopadu 2020. dobili su sinčića Ivana.

'Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko prijatelja. Išla sam trčati s prijateljicom i zastala sam i prostorima za hobije koji su bili pored naše crkve, u kojima smo uglavnom sve slobodno vrijeme. Tamo je on igrao PlayStation s prijateljima. Tad smo postali najbolji prijatelji', ispričala je jednom prigodom Izabel.

Još fotografija lijepe trudnice pogledajte u galeriji: