Sredinom svibnja 2020. godine domaći su mediji objavili ono o čemu se mjesecima dotad šuškalo - Izabel Kovačić i njen suprug Mateo očekuju svoje prvo dijete. Izabel tu vijest nikako nije željela potvrditi, a čak i nakon medijske objave na društvenim je mrežama dijelila stare fotografije, ali i fotografije na kojima su bile čaše s vinom i kamenice, odnosno ono što trudnice nikako ne bi smjele konzumirati. Zbog toga su mnogi i dalje sumnjali u trudnoću.

Sretnu vijest Izabel je na koncu potvrdila mjesec i pola kasnije, kad je objavila modnu kampanju koju je snimila za svoj brend Lunilou. Tada je zablistala u lepršavoj bijeloj mini haljini koja je konačno otkrila ono što su svi čekali - trudnički trbuščić.
Njen suprug podijelio je tu fotografiju.

'Danas je moja supruga lansirala novu kolekciju od organskih materijala', napisao je uz fotografiju trudne Izabel te dodao emotikon trudnice.

Nedugo prije poroda dala je prvi intervju na tu temu i pojasnila zašto je skrivala trudnoću.

'Trudnoća je za mene nešto sveto. Htjela sam u toj sreći i blagostanju što dulje uživati samo sa suprugom i najužom obitelji, podalje od očiju javnosti, no to se, eto, ispostavilo nemogućim', rekla je za Jutarnji list.

'Voljela bih, naravno, u ovoj situaciji da je i Mateo pored mene, ali svjesna sam da je to nemoguće. Nadam se ipak da će stići biti uz mene kada dođe vrijeme za porod", istaknula je ljepotica koja živi na engleskoj i hrvatskoj adresi. 

Posljednje dane prve trudnoće provodila je u djevojačkom domu u Sesvetama, gdje je njezina majka stalno bila uz nju.

Izabel je priznala i da ima uređene dvije dječje sobe - jednu u Londonu, a jednu u centru Zagreba.

Sad je lijepa poduzetnica fotografijom na Instagramu otkrila da čeka drugo dijete, a i ovog puta su mnogi primijetili da je čekala do poodmakle trudnoće. Naime, na fotografiji je Izabelin trudnički trbuh itekako izražen. Ovog puta ipak joj je bilo lakše čuvati trudnoću daleko od očiju javnosti. 

Instagram Stan Izabel Kovačić