Nogometaš Mateo Kovačić vrlo je ponosan na svoj brak sa mladom poduzetnicom Izabel Kovačić.

Na društvenim mrežama su nedavno objavili fotografiju koja je pokrenula lavinu komentara.

Poznati nogometaš ranije objavio jednu od prvih fotografija sa tadašnjom djevojkom, a sadašnjom suprugom Izabel Kovačić i time joj čestitao deset godina ljubavi. Ta fotografija je iz 2020. godine

'Od 2010., ljubav mog života', napisao je Mateo u opisu fotografije na kojoj nosi aparatić za zube, a Izabel ga ljubi u obraz. Time nas je potaknuo da vam napravio priču o njihovom ljubavnom odnosu koji traje već više od deset godina.

Izabel je objavila fotografiju na kojoj šeću plažom i napisala da je deset godina provela s najboljom osobom na svijetu. Zaljubili su se u srednjoj školi, dok je Mateo bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru Lilium. Pokretač njihove veze bile nedjeljne mise. 

Izabel se zbog lijepoga glasa, ali i stasa često isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme.

Kovačićeva je supruga poželjela da im na crkvenom obredu pjevaju kolege iz njezinog bivšeg zbora.

Izabel Kovačić poželjela je da im na obredu pjevaju kolege iz zbora
Pixsell 

Datum okrunjenja njihove ljubavi je 17. lipnja 2017. godine kada su se u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima zakleli na vječnu ljubav. Par je sudbonosno 'da' izjavio pred prijateljima i rodbinom. Mnogi ih nazivaju savršenim parom. 

Supruga poznatog nogometaša Matea Kovačića i vlasnica brenda dječje odjeće je 12. listopada 2020. rodila prvo dijete, sina Ivana, a gotovo cijelu trudnoću je držala u tajnosti.

Izabel je gotovo cijelu trudnoću skrivala trbuh širokom odjećom. Ipak, vijest je odlučila otkriti na prigodan način u ljetnoj kampanji svog brenda, pozirajući s dlanom na trbuhu - što je govorilo više od tisuću riječi.

Osjećaje se ne boje pokazati ni pred cijelim svijetom pa na društvenim mrežama često izjavljuju ljubav i pokazuju koliko si međusobno znače.

Ostale fotografije Matea Kovačića i Izabel Kovačić pogledajte u galeriji. 

Instagram Izabel Kovačić i Mateo Kovačić vole se pohvaliti svojom ljubavi na društvenim mrežama