Princ William dao je svoju podršku igračima engleske nogometne reprezentacije uoči odlaska na Euro u Njemačku. U čestitkama su sudjelovala i njegova djeca, a najkreativniju poruku izabranicima Garetha Southgatea uoči polaska na natjecanje imao je šestogodišnji Louis.

'Na putu do škole pitao sam djecu što bih vam trebao reći. Louis je savjetovao da biste trebali jesti duplo više nego inače. Zamislio sam vas kako trčite naokolo s velikim trbusima pa mislim da je bolje da savjet mog najmlađeg sina uzmete s rezervom', rekao je princ kroz šalu.

Princ Louis na kraljevskoj paradi
London News Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, nijedan izlazak princa Williama ne može proći bez pitanja o njegovoj supruzi Kate, koju nismo vidjeli od Božića, ako izuzmemo snimku iz ožujka kojom je objavila da se bori s rakom. Kako Kate Middleton nema u javnosti, a palača ne želi objavljivati informacije o njenom stanju, javnost je jako zabrinuta.

William je nedavno dao malo informacija o njenom zdravstvenom stanju. Naime, zajedno s Charlesom i kraljicom Camillom ove je godine obilježio Dan D u Portsmouthu.

Princ William podijelio rijetke informacije iz kraljevske palače
Instagram 

Jednog je ratnog heroja zanimalo kako je princeza, a William mu je odgovorio: 'Bolje joj je, hvala. Voljela bi danas biti ovdje', kratko je odgovorio.

Bitka s rakom Kate Middleton obavijen je velom misterije, a mnogi se nakon ovako dugog perioda bez njenih javnih pojavljivanja pitaju hoće li se uopće vratiti u javnost. Sudeći po novim informacijama koje su medijima došle od njoj bliskih osoba, Kate čeka izazovan period.

Više fotografija obitelji pogledajte u galeriji:

Profimedia Modna izdanja princa Louisa