Nogometaš Mateo Kovačić očekuje drugo dijete s poduzetnicom Izabel Kovačić. Par već ima sina Ivana rođenog u listopadu 2020. godine.

Mateo je svojedobno objavio jednu od njihovih prvih zajedničkih fotografija.

'Od 2010., ljubav mog života', napisao je u opisu fotografije na kojoj nosi aparatić za zube, a Izabel ga ljubi u obraz.

Zaljubili su se u srednjoj školi, dok je on bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru Lilium. Pokretač njihove veze bile nedjeljne mise.

Izabel se zbog lijepoga glasa, ali i stasa često isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme.

Kovačićeva je supruga poželjela da im na crkvenom obredu pjevaju kolege iz njezinog bivšeg zbora.

Datum okrunjenja njihove ljubavi je 17. lipnja 2017. godine kada su se u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima zakleli na vječnu ljubav. Par je sudbonosno 'da' izjavio pred prijateljima i rodbinom.

Vlasnica brenda dječje odjeće je 12. listopada 2020. rodila njihovo prvo dijete, sina Ivana, a gotovo cijelu trudnoću je držala u tajnosti. Trudnički trbuh Izabel je skrivala širokom odjećom, a vijest je odlučila otkriti na prigodan način u ljetnoj kampanji svog brenda, pozirajući s dlanom na trbuhu - što je govorilo više od tisuću riječi.

Izabel je jednom prilikom svojim pratiteljima na Instagramu otkrila kako su se zaista upoznali.

'Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko prijatelja. Otišla sam na trčanje sa svojom prijateljicom i stale smo u hobi sobi koja je bila pored naše crkve (gdje smo uglavnom provodili slobodno vrijeme), tamo je on igrao Play Station s još nekima i od tog trenutka postali smo najbolji prijatelji', napisala je.

Instagram Izabel Kovačić i Mateo Kovačić vole se pohvaliti svojom ljubavi na društvenim mrežama