'Zbog troje male djece nisam mogla plakati doma': HRT-ovoj voditeljici nakon iznenadne bolesti preminuo suprug

'Vesela i nasmijana na ekranu, dok mi se srce kidalo', progovorila je o najtežim danima.

Instagram

Regina Zubanović jedno je od omiljenih lica HRT-a. Dugogodišnja novinarka i urednica gotovo svakodnevno uveseljava gledatelje Dobro jutro, Hrvatska u svojim javljanjima iz Splita.

Uvijek vesela i nasmijana, Regina pred kamerama nikako ne odaje dojam da je zapravo život nije mazio. Naime, prije 10 godina je nakon iznenadne bolesti preminuo njezin suprug Gordan i ostala je udovica s troje male djece, piše Slobodna Dalmacija.

Instagram 

Jednom prilikom priznala da joj je upravo taj trenutak bio je najteži s kojim se morala nositi.

'Definitivno mi je najteži trenutak bio nastaviti normalno živjeti i raditi nakon što mi je suprug preminuo, prije gotovo pet godina. Ali zbog troje male djece, tada od tri, šest i 10 godina, nisam si mogla priuštiti luksuz da plačem u kući danima, ustala sam odmah i nastavila se boriti, dajući im sebe za primjer', ispričala je svojevremeno za Jutarnji list.

'Već nakon tjedan dana sudjelovala sam u velikom humanitarnom projektu HRT-a 'Hrvatska pomaže' za tada poplavljenu Slavoniju. Vesela i nasmijana na ekranu, dok mi se srce kidalo. Jer gledateljima ne trebaju naši problemi, iako smo i mi ljudi od krvi i mesa. Zato me u takvim situacijama spašava moj glumački talent i osmijeh iza kojeg znam skriti npr. glavobolju ili neprospavane noći zbog dječjih virozica', pojasnila je.

Facebook 

Na HRT-u je već 30 godina, a prvi put je pred kamere stala upravo za emisiju Dobro jutro Hrvatska.

'Prvi nastup pred kamerama imala sam baš javljajući se iz našeg splitskog studija za emisiju Dobro jutro, Hrvatska, dočekao me moj dragi kolega Davor Meštrović s pitanjem da prvo kažem nešto o sebi. Prošlo je sve glatko i slatko, nisam imala tremu, naprosto nisam taj tip', ispričala je Regina.

Još njezinih fotografija pogledajte u galeriji: