Silvia Dvornik o vjenčanju s Pecom: 'S obzirom na to da oboje imamo brak iza sebe...'

Otkrila je kako provode dane i kako se nosi s medijskim pritiskom.

Facebook

Splitska pjevačica Silvia Dvornik progovorila je o vezis Markom Pecotićem Pecom. Među ostalim, otkrila je kako provode dane.

John Pavlish 

'Trenutno uživamo u babljem ljetu i svaki smo dan na kupanju na našoj plaži Jadran. Na moru smo najsretniji jer smo okruženi ljudima koje volimo, to je naš mali raj. Ujutro se dižemo, odradimo svatko svoj trening, i onda biciklima idemo na more. Marko obožava kuhati pa navečer pripremimo ručak koji nosimo sa sobom sutradan na plažu. Kad ne sviramo i nismo na putu, živimo kao umirovljenici – samo nam nedostaju unuci da upotpune tu sliku, haha. Sport i obitelj dio su naših života', rekla je za Net.hr.

John Pavlish 

A evo što kaže kako se nosi s medijskim pritiskom.

'Medijski pritisak se nosi sa mnom. Rođena sam u splitskom Getu, a cijeli život živim u Varošu pa sam od malena naučila nositi se sa satiričnim humorom i šalama na svoj račun. Split i život na ulici, koji smo kao djeca provodili, surova su sredina za odrastanje, koja te nauči da razviješ oklop prema takvim stvarima. Smiješno mi je da osoba poput mene, koja ni po čemu nije javna, odjednom nakratko to postane jer smo samo upali u sezonu kiselih krastavaca. No, kako svemu dođe kraj, tako je došao i našoj medijskoj hajki. Karoca gre, reka bi Oliver', poručila je.

Facebook 

Također, otkrila je možemo li očekivati njihovo vjenčanje u budućnosti.

'S obzirom na to da oboje imamo brak iza sebe, vjenčanje nam trenutačno nije opcija. Ne razmišljamo o tome. Sreli smo se kao odrasli, zreli ljudi s vlastitim životnim iskustvima, i smatram da smo odličan spoj muške i ženske energije. Prije svega smo tim, prijatelji i partneri, tako da želimo zadržati status dečka i djevojke do kraja života, jer kako pjesma kaže: 'Samo ljubav ostaje!'', zaključila je.