'U dužničkom sam ropstvu': Ivana Paradžiković iznenadila priznanjem, rijetki bi otvoreno pričali o ovome

Progovorila je o slobodi, pa se dotaknula škakljive teme.

Instagram

Ivana Paradžiković na Instagramu se javila s ušća rijeke Neretve i pohvalila se da trenutno uživa u životu.

'Jednom kad okusiš slobodu, nema povratka', napisala je uz video u kojem trči po pješčanoj plaži i plićaku, a dodala je i pjesmu benda Florence & The Machine, 'Dog Days Are Over'.

'Vele da si slobodan koliko si financijski neovisan', napisao joj je u komentarima jedan pratitelj, a Ivana je iznenadila svojim odgovorom.

'Važan faktor, da, ali ne i jedini', napisala mu je bivša voditeljica i urednica emisije Provjereno na Novoj TV. 'Ako ćemo iskreno, malo nas je slobodnih. Pa i ja prva! Imam kredit, u dužničkom sam ropstvu. Na slobodu duha sam mislila', dodala je.

Goran Čižmešija 

Podsjećamo, Ivana je nekoliko puta javno progovorila o novoj svakodnevici otkako je došao kraj njenom radnom odnosu s Novom TV nakon dugih 14 godina. Kako je ispričala, u to vrijeme nije znala što se događa, te da je mislila da više ne vrijedi.

'Nije postojala moja obitelj, privatni život. Nije postojalo ništa osim tog posla i ja sam to sama tako posložila jer je sve to bilo znatno veće od mene. No, kada to tako posložite, a tog posla odjednom više ne bude – onda je poprilično teško stati ponovno na noge', priznala je za Telegram. Tom je prilikom također progovorila o svom kreditu.

'Malo tko zna da sam vikendima iznajmljivala stan kako bih mogla otplaćivati kredit', rekla je Ivana i dodala da su novinarske plaće i danas izuzetno male, a novinarke i novinari često potplaćeni za posao koji rade. Danas predaje na Sveučilištu u Dubrovniku te ima svoj obrt.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji: