Severina pokazala atmosferu s proslave rođendana poznate Hrvatice: Okupili su se brojni slavni Hrvati

Pjevačica se na proslavi pozirala u društvu poznatih lica.

Instagram screenshot

Severina Vučković je na društvenim mrežama pokazala djelić atmosfere s vesele proslave u društvu poznatih lica.

Kako je prije toga otkrila u pričama na Instagramu, povod slavlja bio je rođendan poduzetnice i autorice najprodavanijih zbirki recepata u regiji Suzy Josipović Redžepagić, kojoj je Severina uputila i lijepu čestitku.

'Moja Suzi Josipović kuha najbolje! Sretan rođendan mila, sve ti cvalo i cvitalo, a večeras slavimo', napisala je Seve uz fotografiju sa Suzy, a zatim je pokazala kako i s kim su slavile.

Instagram screenshot  Severina i Suzy Josipović Redžepagić

Severina je otkrila da su na rođendanu bili pjevač Sandi Cenov, poduzetnica Iva Radić i dizajnerica Matija Vuica, s kojima je i ona inače jako bliska te su prisno pozirali za fotografije koje je podijelila u Instagram Storyjima, a možete ih pogledati u našoj galeriji:

59-godišnja Suzy Josipović Redžepagić ovo je ljeto proživjela izazovno razdoblje zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Završila je na operaciji koja ju je privremeno udaljila od kuhinje i svakodnevnih aktivnosti. No Suzy je s nevjerojatnom snagom i pozitivnim stavom prošla oporavak te je, kako kaže, ponovno rođena.

'Dok sam snimala jednu od svojih emisija, zaboljela me desna ruka i shvatila sam da s njom ne mogu ništa. Mislila sam da su kalcifikati, upala tetive, išla na udarne valove, struje, lasere. A kada sam napravila MR, doznala sam da imam tumor u kosti. Nakon dva mjeseca doznala sam da je srećom dobroćudan. Sjajan liječnik Tadija Petrović operirao me i ujedno mi skratio biceps. Sada sam na fizioterapiji, već sam odradila dva mjeseca u šibenskoj bolnici, ali nastavljam sve dok ne vratim funkciju ruke jer ipak je to desna ruka kojom pišem, tipkam, kuham, radim sve…' ispričala je Suzy za Story ovog rujna, a tada je otkrila i kako se osjeća nakon operacije: 'Osjećam se kao da sam ponovno rođena.'

Robert Gašpert  Suzy Josipović Redžepagić

A ako je suditi po uzvanicima na njezinu rođendanu, čini se da Suzi i Severina imaju puno zajedničkih prijatelja. Severina je sa Sandjem prošle godine snimila novu verziju njegova hita iz 90-ih 'Nebo', a on se pojavljuje i u spotu za njezinu pjesmu 'Sorry'.

Dugogodišnje prijateljstvo i suradnja veže je i s Matijom Vuicom, čije Severina kreacije često nosi, a bivša manekenka i poduzetnica Iva Radić je već dugo godina u krugu njenih najbližih ljudi.