Zvijezda emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' ima veliki razlog za slavlje: Omiljenom licu pristižu čestitke od ranog jutra

Na službenoj Facebook stranici emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' pohvalili su se lijepim vijestima.

Facebook

Na HRT-u se slavi od ranog jutra. Na službenoj Facebook stranici emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' otkrili su kako njihov voditelj i jedno od zaštitnih lica, Mirko Fodor, slavi 62. rođendan.

'Sretan rođendan našem dragom Mirku Fodoru i još puno veselja želi cijela redakcija… I željno iščekuje feštu!', poručili su s HRT-a uz snimku na kojoj današnji domaćini emisije, Doris Pinčić Guberović i Ognjen Golubić, čestitaju kolegi rođendan.

Facebook 

'Upravo sam pogledao kalendar i jedan me datum danas iznenadio, jer 22.10. datum je na koji se rodio naš Mirko Fodor', rekao je Ognjen.

'Mirko, pa to je veliki datum za sve nas, to je za nas slavlje života, radost… Mirko će nas častiti sigurno', nadovezala se Doris.

HRT 

'Tako je, danas dakle u našoj redakciji veliko slavlje, svi ste pozvani, Mirko časti. Dakle, jedva čekam fritulice pa ćevosi pa janjetina… U skladu s današnjom emisijom - marenda… Mirko, volimo te, velika pusa iz studija, dođi prvo nas tu nahrani, a onda u redakciju, mi smo prvi čestitali', dodali su.