HRT-ovog voditelja Mirka Fodora trenutno gledamo u emisijama 'Dobro jutro Hrvatska' i u zabavnom showu 'Volim Hrvatsku'.

Upravo je tamo upoznao svoju drugu suprugu Vesnu Fijačko Fodor s kojom je u braku 27 godina.

Mirko Fodor i Vesna Fodor zajedno su dobili dvije kćeri
Davorin Visnjic/PIXSELL 

'I moja supruga radi na HRT-u. Mi smo jedna fenomenalna disfunkcionalna obitelj. Ona vikendom uglavnom režira pa se znamo i na televiziji sresti i svaki put se upoznamo kada se sretnemo na hodnicima', kazao je Fodor.

O njegovom privatnom životu ne zna se puno, a nedavno je za Story progovorio o svojoj supruzi.

Mirko Fodor potukao se zbog supruge
Story 

'Zaista se jako volimo, uvažavamo, volimo kao čovjek čovjeka. I slatka je. I dalje ima prćasti nosić i jako je zabavna, vesela, vedra i imamo krasnu dječicu. I punica je dobra, to je jako bitno', rekao nam je Mirko.

Svojevremeno se voditelj zbog supruge i potukao.

'Čekala se Nova godina. Mi smo radili na televiziji i vraćali smo se doma usred noći, oko tri ujutro. I na jednom raskrižju smo stali. Ona je vozila, mi smo bili straga i neki tip je htio proći kroz crveno, nešto se uguravao, a ona mu se nije maknula. Valjda ga nije ni vidjela i onda je kulminiralo. Morao sam reagirati', ispričao je Fodor.

Mirko Fodor i supruga Vesna imaju dvije kćeri
Slaven Branislav Babic/PIXSELL 

Na pitanje kako je čovjek završio, rekao je: 'Ma ništa strašno. Ja stvarno nisam agresivan, apsolutno ne volim nikakvo nasilje, ali kad sam vidio da mi hoće tući ženu, morao sam reagirati, inače ne bih nikad učinio takvo što.'

Inače, jedno od najpoznatijih voditeljskih lica ima dvije kćeri, iz prvog braka ima 29-godišnju Doru, a 25-godišnju Neru dobio je u braku s Vesnom.

Otkrio nam je i da se jedva čeka ostvariti u ulozi djeda. 'Jako bih volio imati unučiće, nevažno hoće li biti dečki ili cure. Zaista jako volim djecu, a najljepše je biti u ulozi dide i bake. Lijepo se provodiš s unucima, a onda ih uvijek možeš vratiti kada ti dosade', našalio se voditelj.

Podsjetimo, Mirko Fodor u mladosti se bavio glumom i bio statist u HNK-u u Zagrebu, no na kraju je ipak dip­lomirao na Prirodoslovno-mate­mati­čkom fakultetu.

Mirko Fodor potukao se zbog supruge
Story 

'Tako vam to ide u životu. Razmišljao sam što bih, vagao dugo i na kraju upisao Prirodoslovno-matematički fakultet, a završio sam ovdje gdje sam sad, u potpuno drukčijoj struci. Nije mi žao što nisam upisao Akademiju dramske umjetnosti jer sam radio dosta za njih i već 30 godina glumim u kazalištu Lutkarska scena ‘Ivana Brlić Mažuranić'.