NEKAD JE HODALA IZA NJE: Kendall Jenner završila u sjeni najbolje prijateljice, zadala joj je udarac na jednom polju

Hailey Bieber nekako je uvijek bila u sjeni bliske prijateljice Kendall Jenner, a onda se sve odjednom promijenilo.

Profimedia

Hailey Bieber nametnula se kao modna ikona, a bilo je vrijeme da izađe iz sjene svojih prijateljica, sestara Kylie i Kendall Jenner te Belle i Gigi Hadid.

Hailey je rođena u glumačkoj obitelji Baldwin. Tata joj je Stephen Baldwin, stric Alec Baldwin pa je danas 24-godišnjakinja odrasla okružena bogatstvom.Hejteri ističu i kako je time kupila modnu karijeru i slavu, iako je prije ozljede stopala maštala o baletnoj karijeri, a dodatno su je proslavila prijateljstva sa sestrama Jenner i Hadid koje su uvijek bile uspješnije na tim područjima.

Primjerice, Hailey nikada nije izabrana za Victoria's Secret anđelicu, uvijek je imala manje gaža i snimanja od ostatka klana, no to nipošto ne znači da nije imala posla od 2014. godine kada započinje njezina karijera.

Profimedia 

Kendall Jenner danas joj je jedna od najboljih prijateljica, no manje je poznato da je ona to prethodno bila njezinoj mlađoj sestri Kylie. S Kendall ju je spojio jedan Tjedan mode, a kako je sama otkrila, Kylie to u početku nije najbolje sjelo. Ipak, zle krvi među djevojkama nema, no Hailey je nekako uvijek bila u njihovoj sjeni. Sve dok se nije udala za kanadskog pjevača Justina Biebera, a mnogi se slažu da od tada dobiva sve više mjesta pod holivudskim suncem.

Mladi bračni par paparazzi prate doslovno u stopu, odjednom svi žele surađivati s Hailey koja se okružila i dobrim beauty i modnim timom koji od nje polako, ali sigurno stvara modnu ikonu. Neki idu i korak dalje te tvrde kako je u modnom smislu Bieberica već nadmašila Jennerice i Hadidice koje sve češće podbacuju.

Naime, djevojkama se drastično promijenio stil posljednjih godina i to na gore pa su tako glamurozne komade po posljednjoj modi zamijenile onima koji izgledaju nabacano i iskombinirano bez previše veze. No to definitivno nije slučaj s Hailey, dapače!

Gospođa Bieber nosi komade koje sve češće želimo vidjeti u svojim ormarima, a čak i u bijeloj košulji, širokim hlačama i tenisicama, dotična izgleda jako stylish. Da ne govorimo o službenim izlascima te romantičnim spojevima sa suprugom... Ono što je važno naglasiti jest i kako je plavokosa ljepotica prestala slijepo pratiti trendove, već ih je počela nametati ozbiljnijim i bezvremenskim komadima, u čemu njezine slavne prijateljice sve češće podbacuju.

Naravno, Hailey iza sebe ima stilisticu Maeve Reilly, koja je zaslužna i za sve bolja izdanja glumice Megan Fox, koja očito dobro zna što njezina klijentica želi i što joj najbolje stoji. Maeve se silovitom brzinom nametnula kao jedna od vodećih sila u street styleu, a kako i ne bi s takvim klijenticama.

Profimedia 

'Hailey i ja smo odrasle zajedno i moram priznati da se daje puno u svaki svoj outfit. Naučila je što voli i želi, a tajna njezinog uspjeha je u jednom: nikad neće odjenuti nešto što se njoj ne sviđa. Ponekad je trebam malo ohrabriti za neke stvari, a nekad potpuno pogriješim, što je sasvim normalno', otkrila je jednom prilikom Reilly.

Otkrila je i kako obje vole stil manekenke Rosie Huntington-Whiteley - klasičan i sofisticiran, ali s jedinstvenim zaokretom. Još kad imaš savršeno tijelo kao Hailey, modne igre mogu početi!

I dok influencerica i model nema problema s priznanjem kako je njezin stil itekako evaluirao od početaka i to u dobrom smjeru, jako se ljuti kada krene rasprava kako je dorađivala svoje lice kako bi izgledala kao danas. Nos je manji i tanji, jagodice ispupčenije, usnice veće...

Profimedia 

Ipak, Hailey tvrdi kako je samo skinula kilograme te odrasla te kako takve negativne komentare pišu ljubomorni i zli ljudi zbog kojih je nekada imala problema sa samopouzdanjem. Hailey se znala i povlačiti s društvenih mreža zbog ružnih komentara, a danas je vrlo vokalna po pitanju cyber bullyinga.

No čini se kako njezino vrijeme tek dolazi, a već je prate milijuni... Fotografije fantastičnih stylinga gospođe Bieber pogledajte u galeriji.

Profimedia Hailey Bieber kao modna ikona