Justin Bieber ponovno se našao u okršaju s pratiteljima. Ovoga puta radi se o komentaru kojeg je jedan od pratitelja ostavio na njegovoj posljednjoj objavi na Instagramu, a na kojoj se nalazi njegova supruga Hailey Baldwin. 

Justin je na svom Instagram profilu objavio fotografiju supruge bez šminke te ju pohvalio kako izgleda. Vrlo brzo jedan pratitelj komentirao je kako Justinu ovakvo nešto ne treba te da ne sili druge da gledaju kako je on zaljubljen. Pjevaču se ovaj komentar uopće nije svidio te je odgovorio: 'Hvaliti svoju suprugu javno je tako divna stvar. To ne samo da joj podiže samopouzdanje nego veseli i druge. Nikoga ne silim da to gleda. Uostalom, ti mene pratiš! Znači li to da trebam prestati pisati i ljubavne pjesme? Ovo je moj život. Prestani me pratiti ako ti se ne sviđa', ljutito je odgovorio Justin. Ubrzo su se javili i ostali pratitelji te iskazali svoju podršku pjevaču govoreći kako bi se i drugi muškarci trebali voditi njegovim primjerom i povremeno pohvaliti svoje bolje polovice.

Justin je inače poznat po tome što često svojoj supruzi javno iskazuje privrženost. Nedavno je objavio fotografiju koja prikazuje kako se on i Hailey drže za ruke ispod koje je napisao: 'Sve do sedamdesete. Svakog dana te volim sve više', zatim je nabrojao sve pozitivne stvari kojima ga čini boljim: 'Postavljaš mi izazove, jačaš me i više si cool nego ja. Sasvim sam u redu s tim', stoji ispod objave pjevača.