PARIZ JE ZGROZILA ČIZMAMA, KATAR ODUŠEVILA NEOBIČNOM HALJINOM: Zanosna Tamara dobila pohvale dizajnera

Tamara Kalinić na prestižnom događaju u Kataru oduševila je u svečanoj Off-White haljini s dugačkim plaštom i dijamantnim nakitom sa safirima.

Instagram

Navikli smo da nas modna blogerica Tamara Kalinić redovno oduševljava svojim modnim odabirima, ali sada je modne stručnjake ostavila bez teksta.

Tamara je za dodjelu nagrada u Kataru za mlade dizajnere odjenula predivnu sivu svečanu haljinu sa dugačkim plaštom modnog kreatora Virgila Abloha koji stoji iza popularnog brenda Off-White

Ravan kroj i jednostavnu boju korzet haljine, Tamara je 'začinila' upečatljivim Chopard nakitom koji je sve samo ne minimalistički. Komplet dijamantskih naušnice i ogrlice sa safirima definitivno je učinio da izgleda kao milijun dolara.

Manje poznata činjenica je da njen izabranik, Filippo Testa surađuje s Off-White brendom na čijoj su se, nedavno održanoj 'imaginarnoj' večeri, pojavili zajedno.

Podsjetimo, Tamara Kalinić nedavno se našla na profilu kraljice Instagrama Kim Kardashian u maslinastoj kombinaciji koja je dio nove Fendi x Skims limitirane kolekcije.

Tamara je u sponzoriranoj objavi napisala 'Treba vam cijela kolekcija, vjerujte mi', a nedugo zatim njenu objavu podijelila je i Kim, što je bez sumnje bio veliki uspjeh za modnu blogericu. Nedavno je u Parizu zgrozila javnost bucama s krznom koje su podijelile mišljenja.

Profimedia 

U našoj galeriji pogledajte neke od Tamarinih svečanih modnih lookova.

Instagram Tamara Kalinić