Život uistinu piše priče, ponekad one pozitivne, a ponekad i negativne. Iako joj je karijera na samom vrhuncu, srpska blogerica s francuskom adresom je doživjela užasan prizor u tamošnjem stanu. Naime, kako su javili ne tako davno pariški mediji, Tamara Kalinić je opljačkana. Sve što je zaradila u posljednjih 10 godina, otkako je influencerica i otkako se bavi pisanjem bloga, za tren je nestalo. Sada se ponovno povjerila svojim pratiteljima i otkrila da se uopće više ne osjeća sigurno. 

Nedavno je u svom YouTube videu rekla da nije sigurna želi li ponovo živjeti u Parizu, iako je to idealna lokacija za njen posao. Sada se ponovo obratila i to nakon što se vratila u Veliku Britaniju i odgovorila na pitanja o preseljenju natrag u London.

'Sutra će biti točno mjesec dana otkako se sve dogodilo', započela je Tamara priču. 'Ovo je bio najstresniji ali ujedno i najljepši period u mom životu. Volim priču započeti lijepim stvarima, a sve što se desilo učvrstilo je veze s ljudima koje volim, dečkom. Postoje ljudi koji nas prate i to vjerojatno duže vrijeme. Koji su možda razgovarali sa mnom, pratili me do kuće, to je ono što je teško prihvatiti', kaže Tamara i dodaje: 'Kopali su mi po stvarima, a možda su nešto i postavili, mikrokamere, bilo što, možda sam sad malo paranoična, tko zna...". 

Tamara je objasnila i da postoji problem kada je u pitanju preseljenje. 'Imam stan u Beogradu i u Milanu, ali stan u Milanu neće biti spreman do kraja rujna. S obzirom da ni Britanija ni Srbija nisu u Europskoj uniji, nije tako lako preseliti stvari iz Pariza', objasnila je. 

Podsjetimo, provalnici su upali u njen stan u nedjelju navečer, kroz prozor koji je gledao na unutarnje dvorište. Po povratku kući oko ponoći, Tamara je odmah pozvala policiju, a poznato je da je vrijednost ukradenih stvari više od 300 tisuća eura. Samo neke od stvari su luksuzni satovi, 20 markiranih torbi, koferi i drugo.