Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OLAKŠAJTE SI TRAŽENJE: 10 najljepših haljina za vjenčanje po izboru omiljene influencerice Anje Dujaković

Uvijek chic i elegantna Anja Dujaković zna koje haljine odabrati za vjenčanje koje vas očekuje.

Anja Dujaković Izvor: Instagram

Iako je ljetna sezona davno završila, a prve prave kiše jesenje već su oprale gradove diljem Lijepe Naše, i dalje vikendima čujemo svadbena zvona.

S obzirom na pandemiju koja već neko vrijeme hara svijetom, oni koju su itekakvu muku mučili s organizacijom najvažnijeg dana u životu, svakako su bili mladenci.

Stoga, iako je najpopularnija sezona za održavanje vjenčanja gotova, fokus je i dalje na njima, a i izgleda da će neko vrijeme još i biti.

Svaka žena zna koliko vremena utroši na traženje savršene haljine. A i kada je nađe, potrebno je s njome uskladiti cipele pa onda i torbicu, odabrati frizuru koja najbolje odgovara cjelokupnom stilu te birati šminku koja je jednako važna. Naravno, nismo zaboravili na nakit... Potraga za haljinom često se svede na višesatno 'scrollanje' raznim internetskim stranicama, a kako bismo vam skratili i olakšali cijeli proces, upitali smo za savjet popularnu influencericu koja je domaću javnost davno osvojila svojim besprijekornim stilom.

Riječ je o 25-godišnjoj Anji Dujaković koju na Instagramu prati gotovo 120 tisuća obožavatelja.

Anja Dujaković Izvor: Instagram

Prva modna suradnja putem društvenih mreža dogodila joj se prije četiri godine kada je studirala na dva fakulteta i kada joj se nakon otprilike 10-ak tisuća pratitelja javio prvi strani modni brand. Nakon toga, ostalo je povijest. Danas surađuje s najpopularnijim svjetskim brandovima, a njezine su chic, elegantne i ženstvene kombinacije inspiracija mnogim damama koje vjerno prate njezine objave.

Anja Dujaković Izvor: Instagram

Najčešće je vidimo u neutralnim i zemljanim tonovima, a takvu bi haljinu i ona odjenula za vjenčanje. U nastavku pogledajte koje je kreacije Anja odabrala kao svoje 'idealne svadbene haljine', a možda i vi među njima pronađete svoju savršenu.

Paris Georgia

Paris Georgia Izvor: Revolve

Rat & Boa

Rat & Boa Izvor: Rat & Boa

Bronx and Banco

Bronx and Banco Izvor: Revolve

Abyss by Abby

Abyss by Abby Izvor: Abyss by Abby

PatBO

PatBO Izvor: PatBO

Retrofete

Retrofete Izvor: Retrofete

Nadine Merabi

Nadine Merabi Izvor: Nadine Merabi

Bronx and Banco

Brinx and Banco Izvor: Revolve

Shona Joy

Shona Joy Izvor: Shona Joy

House of CB

House of CB Izvor: House of CB

Povezane vijesti

Magazin

Royals