KENDALL ISKOPIRALA STARIJU SESTRU KIM? Pojavile se na Vanity Fair afterpartyju bez pratnji i s puno modnih sličnosti

Kim Kardashian i Kendall Jenner pojavile su se na Vanity Fair Oscar afterpartyju s istom frizurom, a izabrale su i isti modni dodatak.

Profimedia

Kim Kardashian i Kendall Jenner pojavile su se na Vanity Fair Oscar afterpartyjus istom frizurom, a izabrale su i isti modni dodatak.

Uz impresivne dramatične kreacije i trendi modele sunčanih naočala, obje sestre su se pojavile sa sličnim konjskim repom i razdjeljkom na sredini.

Profimedia 

Kendallina kosa bila je čvrsto zategnuta i zaglađena sa samim repom oblikovanim u vrlo suptilne valove. U međuvremenu, Kim je svom repu dala moderniji zaokret s valovima mokrog izgleda koji su bili dodatno sjajni.

Profimedia 

Frizure obje sestre dobile su dodatnu dramatičnost, zahvaljujući XXL ekstenzijama za kosu koje su rep produžile za par centimetara.

I naravno, znamo da je bilo kakva frizura s razdjeljkom na sredini, veliki trend ove godine. Već smo ju vidjeli na Rihanni, Jennifer Lopez, pa čak i Kourtney Kardashian.

Profimedia 

Starija sestra Kim istaknula je svoju vitku figuru u uskoj, svijetloplavoj, već prepoznatljivoj Balenciaga kreaciji, dok se Kendall odlučila za voluminoznu crnu haljinu koju također potpisuje modna kuća Balenciaga.

Profimedia 

Zanimljivo je da su na afterparty poznate sestre stigle bez svojih partnera, Devina Bookera i Petea Davidsona, već su uživale u zajedničkom društvu. 

Za razliku od sestre Kourtney, koja se sa svojim zaručnikom Travisom Barkerom pojavila i na crvenom tepihu Dolby Theatara, a kasnije i na Vanity Fair afterpartyju. 

Profimedia 

Podsjetimo, ovogodišnju dodjelu Oscara zasjenio je incident Willa Smitha i Chrisa Rocka. Glumac je ošamario komičara zbog njegovog komentar o Willovoj supruzi Jadi Pinkett-Smith.

Profimedia 

Potvrđeno je da komičar nije želio podnijeti prijavu protiv Smitha, a Smith je iste večeri, nakon sukoba, osvojio zlatni kipić za najboljeg glumca za ostvarenje u filmu 'Kralj Richard', no incident je svakako bacio mrlju na njegovu nagradu.

U galeriji pogledajte više fotografija s Vanity Fair Oscar afterpartyja.

Profimedia Modne kombinacije za Vanity Fair Oscar Party