Sinoć je održana 94. dodjela prestižne filmske nagrade koja nikad nije imala manje slavnih A-liste na svom crvenom tepihu.

I sama dodjela bila je pomalo mlaka i bez uzbuđenja, sve dok Will Smith nije napravio neviđeni skandal i udario komičara Chrisa Rocka zbog komentara na račun njegove supruge Jade Pinkett-Smith.

Naime, Chris je usporedio Jadu s 'G.I. Jane' zbog obrijane glave, unatoč tome što je glumica otvoreno govorila o problemima zbog kojih joj otpada kosa. Will je tada izašao na pozornicu te udario Chrisa, iako se ranije nasmijao na tu šalu.

'Ostavi se imena moje supruge', zaurlao je na kraju Will kad se vratio na mjesto, a prije drame na pozornici, Jada je otvoreno okrenula očima na neprimjerenu šalu. 'Will Smith me je upravo razbio pred svima. To je bila najveća noć u povijesti televizije', izjavio je Chris nakon drame.

Osim toga, oskarovska večer protekla je u mirnom tonu, a drugo najzanimljivija stvar svakako su bile toalete poznatih dama.

Profimedia Haljjine s dodjele Oscara 2022.

Nicole Kidman i Kristen Stewart su neočekivano podbacile, Zendaya standarno oduševila, kao i zanosna Penelope Cruz, a crvenim tepihom prošetalo je i niz modnih katastrofa od kojih je najveća, po mnogima, bila ona glumice Tracee Ellis Ross.

Crvena haljina imala je vrlo neobičan dekolte koji su mnogi nazvali 'vulgarnim' i onim koji jednostavno nije odgovarao njenim grudima, no upravo se u njega gledalo čitavu noć.

Tracee Ellis Ross je najgore odjevena dama na 94. dodjeli Oscara
Profimedia 

49-godišnja glumica ranije je često oduševljava modnim izdanjima kojima je uvijek dodavala dašak svoje osebujne osobnosti, no ovoga puta nitko nije mogao pronaći način da pohvali haljinu i pojavu.

Još neke modne promašaje s dodjele pogledajte u galeriji.

Profimedia Modni promašaji na dodjeli Oscara 2022.