Will Smith i Chris Rock priredili su dramu na 94. dodjeli Oscara.

Kontroverzni komičar bio je jedan od prezentera na dodjeli, a njegov komentar o Willovoj supruzi Jadi Pinkett-Smith nije dobro sjeo glumcu.

Naime, Chris je usporedio Jadu s 'G.I. Jane' zbog obrijane glave, unatoč tome što je glumica otvoreno govorila o problemima zbog kojih joj otpada kosa. Will je tada izašao na pozornicu te udario Chrisa.

U dvorani je nastao muk, a Twitter je izgorio od komentara.

'Ostavi se imena moje supruge', zaurlao je na kraju Will kad se vratio na mjesto, a prije drame na pozornici, Jada je otvoreno okrenula očima na neprimjerenu šalu.

'Will Smith me je upravo razbio pred svima. To je bila najveća noć u povijesti televizije', izjavio je Chris nakon drame. Inače, ovo nije prvi put da se šalio na račun poznatog bračnog para. Kad je bio domaćin dodjele 2016. godine, izjavio je: 'Jada Pinkett Smith koja bojkotira Oscare jest kao da ja bojkotiram Rihannine gaćice - nisam pozvan!'

Will Smith i Jada Pinkett Smith imaju otvoren brak
Profimedia 

U pauzama za reklame, do Willa je odmah došla publicistica Meredith O. Sullivan kako bi porazgovarali. Tijekom iste stanke, do glumca je stigao i njegov kolega Denzel Washington kako bi porazgovarali nasamo.

Nakon toga, Will je osvojio Oscara za najboljeg glumca za ostvarenje u filmu 'Kralj Richard', no incident je svakako bacio mrlju na njegovu nagradu.