SAMOZATAJNA DJEVOJKA ZVONIMIRA BOBANA POSTALA MODEL: Od medija se vješto skriva, a sada je oduševila u moćnim izdanjima

Poznata zagrebačka stomatologinja Marijana Bićanić zaštitno je lice nove proljetne kolekcije domaćeg brenda DeLight.

Matea Smolčić Senčar

Poznata zagrebačka stomatologinjaMarijana Bićanićzaštitno je lice nove proljetne kolekcije domaćeg brenda DeLight.

Matea Smolčić Senčar 

Srca pripadnica ljepšeg spola brend je osvojio odavno i to upravo zbog kvalitete i samog osjećaja koji pruža prilikom nošenja. Pomno odabrani materijali, pretvoreni u statement komade, san su svake modne entuzijastice, a DeLight iz sezone u sezonu oduševljava svojom ponudom.

Marijana Bićanić u DeLight proljetnoj kampanji  YouTube

Kako bi na svakom koraku izgledale dotjerano i elegantno, dizajner, stilist i vlasnik brenda DeLight - Ivan Friščić, predstavio je novu proljetnu kolekciju, bogatu komadima uz koje će se svaka žena osjećati moćno. Kampanja za novu kolekciju snimljena je u bajkovitoj Opatiji, točnije u Amadria park hotelu Royal.

'Uloga zaštitnog lica proljetne DeLight kampanje za mene je prije svega bila velika avantura u nepoznato. Ivan me vidio u ovoj ulozi na neki svoj način, i kada se spojilo njegovo iskustvo, oko za detalje i moja ljubav prema DeLight odjevnim komadima koje već nekoliko godina rado nosim, nastao je divan projekt na zadovoljstvo cijelog tima' - izjavila je Marijana Bićanić.

Matea Smolčić Senčar 

'Kada prijateljstvo i posao budu prožeti u jednoj kampanji, tada rezultat bude savršen. Izuzetno sam ponosan na ovu kolekciju u kojoj smo proželi iskustvo, znanje i tradiciju'– dodaje Ivan Friščić.

Atraktivna kolekcija sačinjena je od odijela u bojama sezone – trava zelenoj, fuksiji, žutoj, crvenoj i pastelno ružičastoj, koje itekako mame poglede, neovisno o tome hoće li poslužiti kao saveznici u poslovnim kombinacijama ili specijalnim prigodama uz klasične salonke ili sandale. 

Matea Smolčić Senčar 

Tu su i neizostavne kraljice ženstvenosti – haljine, napravljene od viskoze, koje dolaze u atraktivnim šarenim midi i dugim izdanjima, ali i u popularnom polka dot uzorku. Lepršavost, savršeno naglašen struk, divni materijali, uzorci i boje, svakako će plijeniti pažnju.

Podsjetimo, Marijana je inače, djevojka Zvonimira Bobana, a nedavno je samozatajan par viđen u šetnji centrom grada,ali su uspješno izbjegli objektive. Ranije se Marijana prezivala Gikić, ali je prezime promijenila u Bićanić iz nepoznatog razloga.

Story je prvi saznao za novu ljubav legendarnog Bobana, a snimljen je ljetos u Bolu na Braču gdje on ima obiteljsku kuću u društvu stomatologinje Marijane. Kako smo tada doznali iz provjerenog izvora, njegova nova partnerica već je upoznala i dosta članova obitelji Boban.

Fabio Šimićev 

Inače, javnost je iznenadilo kada se u svibnju saznalo da za slom brak Bobana i Leonarde Lončar (52) koji su se vjenčali 1994. te su bili skupa 32 godine. Mirno su se razišli, a imaju petero djece.

Story arhiva 

'Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način', javno je obznanio bivši nogometaš.

U galeriji pogledajte više fotografija samozatajne Marijane i Zvonimira Bobana.

Fabio Šimićev Zvonimir Boban i Marijana Gikić su snimljeni prvi put zajedno na ljetovanju u Bolu na Braču.