Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA NJIHOVU LJUBAV JE PRVI SAZNAO STORY: Nova Bobanova djevojka obranila doktorsku disertaciju

Autor Mislav Bosančić

Stomatologinja Marijana Gikić može se pohvaliti novim uspjehom.

 Zvonimir Boban i Marijana Gikić su u vezi Izvor: Fabio Šimićev

Jedan od naših najpoznatijih nogometaša svih vremena, Zvonimir Boban, nedavno se razveo od Leonarde Lončar nakon 28 godina braka, no nije dugo samovao.

Trenutačno ljubi stomatologinju Marijanu Gikić koja je sada obranila doktorsku disertaciju na temu 'Usporedba učinkovitosti edukacijske intervencije s kineziterapijom i stabilizacijske udlage u liječenju temporomandibularnih poremećaja'.

 Zvonimir Boban Izvor: Story

Viješću se pohvalio brend 'Delight luxury' koji je na društvenim mrežama objavio Marijaninu fotografiju s obrane te joj čestitao na uspjehu

Povezane vijesti

Inače, Marijana je rođena u Bihaću 5. veljače 1988., a maturirala je 2005. na zagrebačkom Zdravstvenom učilištu. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2012., a iste godine upisala je poslijediplomski doktorski studij dentalne medicine. Godine 2015. započela je specijalizaciju iz stomatološke protetike.

 Zvonimir Boban Izvor: Profimedia

Podsjetimo, Boban je krajem srpnja snimljen u Bolu na Braču u društvu Marijane s kojom, kako je Story doznao iz provjerenih izvora, ljetovao u svojoj obiteljskoj rezidenciji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image