Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEGHAN ZADALA KONAČAN UDARAC KRALJICI: Kraljevskoj obitelji se 'osvetila' preko kćerkice

Meghan Markle i princ Harry neće krstiti kćerkicu Lilibet u Velikoj Britaniji, zbog čega kraljica Elizabeta ponovno neće imati priliku upoznati svoju praunuku.

meghan markle, princ Harry Izvor: Profimedia

Meghan Markle i britanski princ Harry često se nalaze na udaru kritika i negativnih komentara. Razlog tome je što je slavni par odstupio od svih kraljevskih dužnosti još početkom prošle godine, a ponašaju se kao da su i dalje dio britanske kraljevske obitelji. 

princ harry i meghan markle Izvor: Profimedia

Iako su Meghan i Harry planirali otići u Veliku Britaniju kako bi prisustvovali zabavi u čast otvaranja spomenika princeze Diane, slavni par se ipak predomislio i odustao od te zamisli. Osim toga, iako se nagađalo kako će svoju kćer krstiti pred njenom bakom kraljicom Elizabetom, ni to se neće dogoditi.

Naime, svečanu ceremoniju i krštenje svoje kćeri organizirat će u Kaliforniji, a ovu informaciju potvrdili su i izvori iz Buckinghamske palače. Upravo zbog ove odluke, Lilibet neće biti članica Engleske crkve jer će se krstiti u Sjedinjenim Američkim Državama, iako su mnogi stručnjaci istaknuli da će Meghanina i Harryjeva kćer promijeniti povijest.

meghan markle, kraljica Elizabeta Izvor: Profimedia

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor rodila se ovo ljeto, točnije 4. lipnja, a kraljica Elizabeta još nije imala priliku upoznati svoju praunuku. Ova odluka će zapravo prekinuti tradiciju i Lilibet učiniti prvom kraljičinom praunukom koja se neće krstiti u engleskoj crkvi. To bi također značilo i da je malo vjerojatno da će krštenju prisustvovati i članovi kraljevske obitelji.

Kako strani izvori navode, Meghan je prokomentirala da kraljica Elizabeta II. najvjerojatnije neće moći doći na krštenje zbog rasporeda obaveza. ‘Mislim da nijedan član uže kraljevske obitelji ne bi imao vremena. Njihovi rasporedi organizirani su šest mjeseci unaprijed’, navodno je rekla Meghan. Podsjetimo, kraljevski par pokušava ostvariti uspješne karijere još otkako su javno objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti, a od tad su u iznimno zategnutim odnosima s članovima kraljevske obitelji.

U fotogaleriji pogledajte više fotografija obitelji princa Harryja i Meghan Markle. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals