Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMO JEDAN OD 10 PROĐE: Bizaran test s mrtvom muhom za zaposlenike u kraljevskoj palači

Šefica zapošljavanja u Buckinghamskoj palači otkrila je kakav bizaran test moraju proći potencijalni čistači koji žele raditi za kraljevsku obitelj.

Kate Middleton, Princ William Izvor: Profimedia

Sigurno nikog neće iznenaditi činjenica da Buckinghamska palača ima visoke standarde u svemu, a tako je i u održavanju kućanstva.

Posluga se mora pridržavati strogih pravila, a ni posao nije lako dobiti. Ako se nadate raditi kao čistačica u palači, prvo ćete morati proći jako bizaran test.

Tracy Waterman,šefica zapošljavanja u palači, otkrila je u intervjuu za Channel 5 kako prilikom razgovora za posao negdje u prostoriju smjesti mrtvu muhu da bi otkrila ima li potencijalni zaposlenik 'oko za detalje'.

'Razlika između čistača u vrhunskom hotelu i onog u kraljevskoj palači je upravo u posvećenosti i najmanjem detalju. Jedan od testova koje volim prakticirati, kako bih provjerila ima li kandidat oko za detalje, je onaj u kojem stavim mrtvu muhu ili u kamin ili na sag. Tek kad sam to napravila, uvest ću kandidata u sobu', ispričala je.

U nastavku je otkrila da samo jedan od deset potencijalnih zaposlenika prođe ovaj test.

'Polako ih uvedem u sobu kako bih im dala priliku da dobro pogledaju prostoriju. Usmjerim im pozornost na kamin primjerice komentirajući kako imamo baš lijep kamin. U tom se trenutku od njih očekuje da primijete mrtvu muhu, a idealno bi bilo i da je pokupe. To je odličan test, možda će jedan od desetoro ljudi primijetiti muhu. Jedan od desetoro će se sagnuti i pokupiti i to je idealna osoba za ovaj posao',opisala je Tracy.

Fotografije kraljevske obitelji možete pogledati u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals