Jedan od najpoznatijih parova na domaćoj javnoj sceni, proslavljeni nogometaš Zvonimir Boban i njegova supruga Leonarda sporazumno su se razišli nakon gotovo tri desetljeća braka, doznaje Večernji list. Godinama unazad slovili su za jedan od najdiskretnijih parova, a detalje iz privatnog života vješto su krili od očiju javnosti. 

KRAJ BRAKA Zvonimir i Leonarda Boban sporazumno su se razišli
Story 

'Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život', kratko je prokomentirao Zvonimir za Večernji list. 

Podsjećamo, Zvonimir i Leonarda upoznali su se 1989. godine, a četiri godine kasnije sudbonosno su 'da' izgovorili u Milanu. Bivši supružnici posvojili su četvero djece, kći Mariju, sina Gabrijela te blizance Martu i Rafaela a 2009. godine postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže.