Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STIŽE PRINOVA!

Tatjana i Marko jedva čekaju bebicu: 'Spol znaju samo moja sestra i mama'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

'Osjećam se jako sretno i ispunjeno, veseli me novo poglavlje u životu'

Izvor: Instagram

Tatjana Drmač glasi za jednu od najljepših domaćih influencerica, a svoje fanove redovito uveseljava objavama svojih fotografija na kojima se vidi njezina savršena figura. Nakon pregršt fashion i beauty objava, stigla je ona najposebnija. Tatjana i dečko Marko čekaju prvo dijete. Fotografijom je otkrila da je u petom mjesecu trudnoće, a njihovi izrazi lica dokazuju koliko su sretni zbog dolaska prinove. 'Marko je moja najveća potpora i shvaća u potpunosti što ta platforma zapravo donosi. Nismo ljubomoran par, zabavimo se čitajući neke ulete', ovako nam je nedavno komentirala partnera, s kojim danas čeka prvu bebicu. Njihova uskoro osmogodišnja veza dobila je krunu. Sve o trudnoći ispričala je za Story.hr.

'Osjećam se jako sretno i ispunjeno, veseli me novo poglavlje u životu. Jedva čekam postati mama', rekla nam je odmah na početku. 'Prva dva mjeseca su bila ispunjena slatkim trudničkim tegobama, ali sve poslije toga je najljepše razdoblje ikada. Puna sam energije i uživam u svakom trenutku', nema se na što požaliti.

Mislim da ću znati tek onda kada ugledam bebu za koje ime se odlučiti

Za trudnoću je saznala u siječnju, kada je Marko bio na pripremama. Pričekala sam par dan da budemo skupa i priredila mu slatko iznenađenje. Jedan od najemotivnijih dana definitivno. To smo oduvijek htjeli', nije nam odavala detalje. Ostala je misteriozna i kada je riječ o spolu i imenu bebe.

tatjana drmač Izvor: Privatni album

'Spol znaju samo moja sestra i mama. Planiramo s prijateljima i obitelji napraviti neki mali party na kojem ćemo skupa saznati je li curica ili dečko. Mislim da je uzbuđenje jednako, ali ja već imam osjećaj što bi beba mogla biti...(mame uvijek sve znaju). Kada je ime u pitanju, favoriti postoje. 'Mislim da ću znati tek onda kada ugledam bebu za koje ime se odlučiti. Kod nas ništa nije tradicionalno pa mislim da na kraju neće biti ni ime', sa smiješkom nam je rekla.

Povezane vijesti

Unatoč tome što ni sami ne znaju spol, to ih nije zaustavilo u shoppingu. 'Odlučila sam se za zemljane boje u oba slučaja, tako da nismo mogli pogriješiti previše. Ali mislim da ćemo dodati još toga nakon što saznamo spol', uzbuđena je. Beba je dobila svoju robicu, a Tatjana nam otkriva da se u njezinom ormaru nije puno toga promijenilo. 'Nosim stvari od prije, samo sada uz dodatak trbuha. Najbolje se osjećam u haljinicama koje kombiniram s nekim tenisicama, dobrim nakitom i torbicom. Na hlače i ostalo sam totalno već zaboravila', govori nam uskoro novopečena mama.

Kako nam kaže, jako se raduje svemu što je čeka. 'Spremna sam biti mama. Ne plašim se trenutno ničega, samo uživam u svakom danu i napretku', rekla nam je pa zaključila: 'Mislim da svaka mama pronađe svoj stil roditeljstva i odgoja uz dijete, pa tako da će to još pričekati. Ali svakako ću dijete učiti onome najvažnijem od početka: ljubav i dobrota'.

Najčitanije

Najnovije