VRUĆE IZDANJE IDEALNO ZA LJETNE NOĆI: Nives na Storyjev party došla u haljini koju ćete joj poželjeti ukrasti

Nives Celzijus sinoć se na crvenom tepihu Jana Story Hall of Famea pojavila u crveno-crnoj haljini koja je istaknula njezin raskošan dekolte.

Robert Gašpert

Sinoć se održao jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj - Jana Story Hall of Fame.

Hrvatska inačica dodjele Oscara održala se 9. godinu zaredom, a ove je godine imala i posebnu lokaciju kod zagrebačkog Velesajma. Tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea bila je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Jana Story Hall of Fame 2022.  Story

Maja Šuput Tatarinov, Franka Batelić, Ella Dvornik, Jelena Rozga, Danijela Martinović, Senidah, Lepa Brena, Dino Merlin, Nataša Bekvalac, Sara Jo i brojne druge zvijezde sinoć su blistale i slavile s nama, a njih 22 su dobile i nagrade.

Među uzvanicima bila je i Nives Celzijus koja je na crvenom tepihu plijenila pažnju svojom modnom kombinacijom.

Robert Gašpert 

Naime, odjenula je dugačku haljinu crno-crvene boje koja je u prvi plan stavila njezin dekolte. Gola leđa još su više došla do izražaja zbog podignute frizure, a kombinaciju je podignula visećim naušnicama. Nije skidala osmijeh s lica, a pozirala je s voditeljom Daliborom Petkom. 

Robert Gašpert 

Podsjetimo, Nives često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz privatnog života, a nedavno je za Story.hr progovorila i o odnosu sa svojom djecom, pogotovo kćerkom Taishom.

'Pubertet se na nju odrazio tako da se zaista više voli družiti sa mnom, voli provoditi vrijeme sa mnom. Leone je pak kao svaki dečko i imamo malo manje zajedničkih interesa pa je sada u fazi da se i ne voli družiti s roditeljima', otkrila nam je.

Tko je sve došao na Storyjev party godine, pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Hall of Fame party 2022. godine