DANIJELA OČARALA NEOBIČNOM HALJINOM: Čipkom i prozirnim materijalom pokazala decentni seksipil, ne i previše kože

Danijela Martinović u bijeloj haljini sa čipkom izgleda naprosto savršeno.

Instagram

Danijela Martinović neprestano dokazuje da nismo pogriješili kad smo joj na Jana Story Hall of Fameu dodijelili nagradu za Najbolji modni stil powered by Mikeda. 

Pjevačica se javila nakon nastupa u Neumu gdje je pred publiku izašla u svom prepoznatljivom ženstvenom, ali umjerenom stilu. 

Instagram 

Za ovu priliku Danijela je izabrala bijelu haljinu dugu do koljena koja prati liniju tijela i ističe njenu vitku liniju, a posebnost ove haljine je što je od koljena prema dolje i s desne strane načinjena od laganog prozirnog materijala ukrašenog čipkom. 

Tako je, kao i puno puta do sad, uspjela postići ono što joj najbolje ide, bar kad se radi o modnom stilu, pokazati decentan seksipil, ali ne i previše kože. 

Podsjećamo, na Jana Story Hall of Fameu pjevačica se pojavila u raskošnoj žutoj haljini. Donji dio haljine u slojevima se spuštao do poda, a gornji dio je pokazao decentan dekolte, a pojasom od iste tkanine istaknula je vitak struk. 

Robert Gašpert 

Dodatnu dozu glamura joj je dao crveni ruž te elegantna punđa, a Danijela je pred Storyjevim kamerama otkrila kako prvi put u životu nosi - žutu boju.

'Ovo je bio jedan hrabri eksperiment. Naime, moja stilistica Barbara Repe se po prvi put odvažila sama napraviti haljinu. Prvi put sam na ovaj način u žutoj haljini. Ona je otkrila jednu novu dimenziju mene, ja sebe uopće nisam tako doživljavala i dogodila su se prava modna čuda', istaknula je splitska pjevačica kojoj bi na izgledu pozavidjele i puno mlađe.

Danijela Martinović - Promjene su nužne  YouTube

Na naše pitanje je li modna promjena došla sa životnom promjenom, Danijela je imala spreman odgovor.

'Promjene su nužne, kroz njih rastemo i uzdižemo, stječemo iskustvo, a kroz iskustvo mudrost. Promjene bih preporučila svakome', zaključila je vrckava Splićanka koja od suradnje s Barbarom izgleda sve bolje.

Još fotografija prekrasne Danijele pogledajte u galeriji: 

Goran Čižmešija Modne kombinacije Danijele Martinović