NAJBOLJE LJETNE KOMBINACIJE SLAVNIH: Haljina Victorije Beckham skrenula pozornost s njenog sukoba sa snahom

Doznajte koje su ljetne kombinacije modni kritičari magazina Vogue proglasili najboljima.

Profimedia

Magazin Vogue napravio je popis najboljih kombinacija koje su poznate osobe nosile ovoga ljeta. Među njima su se našla poprilično zanimljiva imena, a Kim Kardashian, Jennifer Lopez i Meghan Markle samo su neke od njih.

U nastavku saznajte tko se sve uz njih našao na listi naboljih kombinacija za ljeto 2022. godine.

Londonsko izdanje

S vremena na vrijeme Kylie Jenner pokaže svoje modno znanje, a ovoga puta to se dogodilo u Londonu. Spojila je vintage i moderan izgled pomoću kojeg je oduševila sve zaljubljenike u modu.

Profimedia 

Festivalsko izdanje

Glumica Tracee Ellis Ross objavila je video u kojem nosi dva ruksaka, jedan sprijeda, a jedan straga te tako oduševila modne kritičare. 

Saint Tropez slip haljina

Victoria Beckham je ovoga ljeta pokazala niz odličnih kreacija, a pobjedu je svakako odnio ovaj bezvremenski ljetni komad - slip haljina. Gospođa Beckham blistala je u zagrljaju svog supruga i u jednostavnoj, ali vrlo seksi haljini čime je nakratko tada skrenula pozornost s obiteljskih problema i navodnog rata sa snahom Nicolom Peltz, suprugom svog najstarijeg sina Brooklyna. Nicola navodno nije dala Victoriji da sudjeluje u organizaciji vjenčanja jer se bojala da će joj ukrasti pozornost, što je jako razljutilo dizajnericu kojoj je, čini se, i vlastiti sin okrenuo leđa zbog supruge milijarderke jer već duže vrijeme nije viđen s obitelji s kojom je imao vrlo blizak odnos.

Profimedia 

Pariški medeni mjesec

Bez obzira na Benovo zbunjeno mrštenje i beskrajni popis plavih košulja, njegova nova supruga, Jennifer Lopez, zaokupila je medije sa svakom svojom pojavom, a njezino najbolje izdanje bilo je ono u plavoj Gucci haljini.

Profimedia 

Najbolje odjevena gošća na vjenčanju

Spisateljica Alexa Chung uvijek će biti najotmjenija gošća na bilo kojoj svadbi, ali ovog je ljeta imala posebno dobru seriju haljina.

Šampion u bermudama

Otkako je u siječnju 2020. odstupila s mjesta višeg člana kraljevske obitelji, Meghan Markle viđena je u stvarima koje prije nikako ne bi smjela odjenuti. Tako je ovo ljeto odjenula bermude u tamnoplavoj boji šik kroja.

Profimedia 

Znanstvene fantastika

Tessa Thompson ovog je ljeta doživjela nekoliko dobrih modnih trenutaka, a jedna od njih je upravo ovo zlatno izdanje.

Profimedia 

Suknja

Na ovoj listi našao se i Brad Pitt u lanenoj suknji koju je odjenuo za crveni tepih.

Profimedia 

Najcool mama na svijetu

Rihanna je ove godine promijenila način ​​trudničkog odijevanja, a posebnu pažnju privukla je u sportskom šik izdanju koje možete pogledati ovdje.

Balenciaga

Kim Kardashian imala je nekoliko odličnih Balenciaga kombinacija, a ova je svakako bila jedna od njih.

Profimedia 

Odijelo

Glumac Daniel Kaluuya ovog je ljeta odnio titulu vlasnika najboljeg odjela. 

Profimedia